Het protest van de boeren was ongezien in Hoogstraten en toch gebeurde het zonder noemenswaardige incidenten.
Volledig scherm
Het protest van de boeren was ongezien in Hoogstraten en toch gebeurde het zonder noemenswaardige incidenten. © Toon Verheijen

College trekt voorwaardelijk gunstig advies rond stikstofplan Vlaamse overheid in: “Beslissing in alle sereniteit genomen”

HoogstratenHet college van burgemeester en schepenen in Hoogstraten heeft beslist om het voorwaardelijk gunstig advies rond het stikstofplan van de Vlaamse overheid in te trekken. Op de gemeenteraad van 29 augustus had CD&V dat als amendement ingediend, maar dat werd toen niet goedgekeurd. Enkele dagen na de gemeenteraad kwamen de meerderheidspartijen Hoogstraten Leeft en N-VA met twee tegenovergestelde persberichten naar buiten.

  1. Bar Qatar Hoogstraten trekt nog eens registers open: “De Duivels met z’n allen naar de volgende ronde schreeuwen”
    Hoogstraten

    Bar Qatar Hoogstra­ten trekt nog eens registers open: “De Duivels met z’n allen naar de volgende ronde schreeuwen”

    Nog minstens één keer alles geven. En dan hebben we het niet alleen over de Rode Duivels, want de organisatoren van Bar Qatar Hoogstraten en de vele vrijwilligers zijn er ook klaar voor. Na twee mindere sportieve prestaties van onze Rode Duivels gaan ze er bij Bar Qatar Hoogstraten alles aan doen om onze nationale ploeg naar de achtste finale te schreeuwen.