Burgemeester Marc Van Aperen en schepenen Faye Van Impe, Jos Martens en Arnold Wittenberg kwamen de sleutels overhandigen.
Volledig scherm
Burgemeester Marc Van Aperen en schepenen Faye Van Impe, Jos Martens en Arnold Wittenberg kwamen de sleutels overhandigen. © Peter Vanderveken

Chiromeisjes, Stekelbees en jeugdhuis Den Dorpel krijgen symbolisch sleutel van hun nieuwe lokalen overhandigd

Het stadsbestuur van Hoogstraten overhandigde zondag aan delegaties van Jeugdhuis Den Dorpel, de chiromeisjes van Meerle en kinderopvang Stekelbees symbolisch de sleutels van hun nieuwe lokalen in Meerle. In het vroegere schoolgebouw op het Gemeenteplein heeft Stekelbees al haar intrek genomen, Den Dorpel en de meisjeschiro zijn nog volop bezig met de inrichting van hun lokalen.

  1. Lockdown in Nederland verontrust Hoogstraten voorlopig niet: “Maar laat ons alsjeblieft de grenzen niet meer sluiten én geen kakafonie aan regels”
    PREMIUM
    Hoogstraten

    Lockdown in Nederland verontrust Hoogstra­ten voorlopig niet: “Maar laat ons alsje­blieft de grenzen niet meer sluiten én geen kakafonie aan regels”

    Overal mondmaskers, de horecazaken dicht en winkels mogen na 20 uur niet meer open zijn. Dat is de beslissing die de Nederlandse regering dinsdagavond heeft genomen in de strijd tegen het indijken van de stijgende coronacijfers. In Hoogstraten vrezen ze niet meteen een stormloop op de horeca, maar burgemeester Marc Van Aperen (Hoogstraten Leef) heeft wel begrip voor de maatregelen. In de Kempen leeft wel het idee: deze week komen er nog strengere maatregelen, maar de grenzen mogen niet meer dicht.