Zus Leen had het allemaal net iets sneller onder de knie dan HLN-journaliste Liese.
Volledig scherm
PREMIUM
Zus Leen had het allemaal net iets sneller onder de knie dan HLN-journaliste Liese. © Jan De Meuleneir / Photo News


VAKANTIETIPS VOOR DE THUISBLIJVERS. Kneeboarden (met je zus) op De Mosten in Hoogstraten: “Klaarzitten, ademhalen, en... SNOK!”

HoogstratenZit jij vandaag niet ergens op een strand in Turkije? Staat je tent gewoon in je tuin en dus niet op een camping in Zuid-Frankrijk? Geen Oostenrijkse koeien die je ’s ochtends wakker loeien? Geen nood, ook in Vlaanderen kan je heerlijk op vakantie. Onze regiojournalisten testen de leukste uitstapjes voor jullie uit. Vandaag: kneeboarden op de E10-Put naast De Mosten in Hoogstraten.

 1. Van barbecueën op het water tot huisgemaakte pralines: 7 leuke cadeautips en activiteiten voor Moederdag in de Kempen
  PREMIUM
  Regio Kempen

  Van barbecueën op het water tot huisgemaak­te pralines: 7 leuke cadeautips en activitei­ten voor Moederdag in de Kempen

  Het is bijna 15 augustus en dat betekent in de provincie Antwerpen dat Moederdag bijna voor de deur staat. De ideale gelegenheid om jouw moeder nog eens te verrassen. Nog geen inspiratie? Dan helpen wij je graag een handje! Wij hebben alvast 7 cadeaus en activiteiten opgelijst waar je haar ongetwijfeld heel blij mee zal maken. Van barbecueën op het water in Herentals tot huisgemaakte pralines in Geel: met deze tips zet jij je mama extra in de bloemetjes.
 2. Natalia en Stijn Meuris twee van de ‘secret guests’ op Hans Francken Invites in Essen: “Het wordt sowieso een stevig feestje”
  Essen

  Natalia en Stijn Meuris twee van de ‘secret guests’ op Hans Francken Invites in Essen: “Het wordt sowieso een stevig feestje”

  Ze wilden ze eigenlijk allemaal geheim houden, maar om tegemoet te komen aan de smeekbede van heel wat fans verklappen Hans Francken en Dave Vercauteren dan toch al twee van de ‘secret guests’ van Hans Francken Invites op vrijdag 5 augustus. Dat zijn niemand minder dan Stijn Meuris en Natalia. Daarnaast treden er vrijdagavond nog vijf geheime artiesten op naast Simon VC, 2 Fabiola en Michael Schack. Zaterdagavond treden Camille, Metejoor en De Kreuners op.