De klinkers van de Gustaaf Segersstraat veroorzaken heel wat trillingen.
Volledig scherm
De klinkers van de Gustaaf Segersstraat veroorzaken heel wat trillingen. © Toon Verheijen

Bewoners Gustaaf Segersstraat vragen (opnieuw) oplossing voor trillingen

De bewoners van de Gustaaf Segersstraat hebben op de dorpsraad opnieuw het probleem aangekaart van de dagelijkse trillingen, van onder meer de bussen. Het probleem sleept al jaren aan. In de straat liggen klinkers, maar een ander wegdek mag niet zomaar door de aanwezigheid van het begijnhof. De stad bekijkt of een zone 30 tijdelijk soelaas kan bieden.

0 reacties

 1. Bewoners woonzorgcentrum Lindelo krijgen deze week eerste coronavaccin: “Vrijdag wordt onze D-Day! Iedereen is écht opgelucht”
  PREMIUM
  Lille

  Bewoners woonzorg­cen­trum Lindelo krijgen deze week eerste coronavac­cin: “Vrijdag wordt onze D-Day! Iedereen is écht opgelucht”

  De bewoners van het woonzorgcentrum Lindelo in Lille kunnen zich geen betere start van 2021 voorstellen. Aanstaande vrijdag zullen alle 155 bewoners én de 15 bewoners van de serviceflats een coronavaccin krijgen. Drie weken later zal zelfs het tweede vaccin volgen. “Iedereen, echt iédereen ziet vrijdag als D-Day. We zijn zo gelukkig dat we erbij zijn”, zegt directeur Kris Breugelmans. Een dag eerder is ook Sint-Barbara in Herselt aan de beurt en als alles goed verloopt volgt een dag later De Witte Bergen in Kasterlee.
 2. LEKKER LOKAAL. De Laborant betovert met bijzondere burgers
  Beerse

  LEKKER LOKAAL. De Laborant betovert met bijzondere burgers

  Brasserie De Laborant in de Lindenlaan, in het hartje van Beerse, wilde ik al langer eens uitproberen. Door de drukte van het eindejaar koos het restaurant voor een korte adempauze. Nu het weer open is, laten we ons verleiden door hét stokpaardje van De Laborant: hamburgers! Geen gerecht om romantisch te dineren, maar wel eentje om je vingers - letterlijk - van af te likken. Lees hier meer van onze restaurantrecensies.
 1. Coöperatie Hoogstraten: slecht jaar voor kers en kiwibes; goed jaar voor framboos en blauwe bes
  Hoogstraten

  Coöperatie Hoogstra­ten: slecht jaar voor kers en kiwibes; goed jaar voor framboos en blauwe bes

  De Coöperatie Hoogstraten boekte in 2020 een recordomzet van 290 miljoen euro, maar voor de kiwibessen en de kersen was het een minder jaar. Beide hadden te lijden onder de late nachtvorst in april en mei en voor de kiwibes kwam daar ook nog eens de hittegolf bij in augustus. Blauwe bessen, tomaten en frambozen werden dan weer fors meer aangevoerd dan vorige jaren. De aardbeien bleven constant met nog altijd meer dan 32.000 ton.
 2. Burgemeester Hoogstraten blijft pleiten voor derde vaccinatiedorp in zijn stad: “We gaan de site van de Coöperatie blijven voorstellen”
  PREMIUM
  Hoogstraten

  Burgemees­ter Hoogstra­ten blijft pleiten voor derde vaccinatie­dorp in zijn stad: “We gaan de site van de Coöperatie blijven voorstel­len”

  De Eerstelijnszone Kempenland heeft gekozen voor vaccinatiedorpen op de Philipssite in Turnhout en Weelde Depot in Weelde Statie (Ravels). De Coöperatie Hoogstraten is dus afgevallen, maar burgemeester Marc Van Aperen (Hoogstraten Leeft) blijft bij Vlaanderen ijveren om in Kempenland een derde locatie te voorzien. “Alle begrip voor de logistieke impact van zo'n vaccinatiecentrum, maar een derde centrum zou toch van pas komen.”
 1. Schokkende beelden tonen hoe 89-jarige vrouw gewelddadig de straat op wordt geduwd en bestolen
  Play

  Schokkende beelden tonen hoe 89-jarige vrouw geweldda­dig de straat op wordt geduwd en bestolen

 2. Man beklimt wolkenkrabber in Hongkong met zijn rolstoel
  Play

  Man beklimt wolkenkrab­ber in Hongkong met zijn rolstoel