Laswerken Sprangers verhuisde vorig jaar naar het nieuwe deel van De Kluis en zit nu alweer te klein. Ze huurden een loods wat verderop en gaan er nu regelmatig met de fiets naar de extra loods die ze gehuurd hebben.
Volledig scherm
Laswerken Sprangers verhuisde vorig jaar naar het nieuwe deel van De Kluis en zit nu alweer te klein. Ze huurden een loods wat verderop en gaan er nu regelmatig met de fiets naar de extra loods die ze gehuurd hebben. © Toon Verheijen

Bedrijf moet twee jaar na verhuis al extra loods iets verderop huren: “Fietsen gekocht om die 300 meter af te leggen”

HoogstratenVoor wie al eens over de industriezone De Kluis rijdt en daar op regelmatige basis de zaakvoerders of het personeel van Laswerken Sprangers ziet rondfietsen: het is geen tijdverdrijf. Door een snelle groei is de nieuwe locatie na minder dan twee jaar al te klein en hebben ze een nieuwe loods moeten bij huren. “Sportief en duurzaam en het zou een beetje gek zijn om met de auto te gaan he”, lacht Dorien Brosens.

 1. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.
 2. Van Lagune tot Belle Epoque: 5 privé-sauna’s in de regio Antwerpen om met je geliefde te genieten van Valentijn
  PREMIUM
  Regio Antwerpen

  Van Lagune tot Belle Epoque: 5 pri­vé-sauna’s in de regio Antwerpen om met je geliefde te genieten van Valentijn

  Valentijn komt er weer aan en dus is het tijd om na te denken over een geschikt uitje om samen met je partner te genieten van de liefde. Een privé-sauna is bijvoorbeeld altijd een goed idee. Onze redactie lijst voor jou vijf privé-sauna’s op in de regio Antwerpen, waar jij samen met je geliefde kan genieten van een geslaagde Valentijnsdag. Van Belle Epoque in Brasschaat tot Nirvana in Kontich: bij deze wellnesszaken ga jij helemaal zen weer buiten.