De delegatie deed enkele meters van de wandeling om daarna gezellig te verbroederen.
Volledig scherm
De delegatie deed enkele meters van de wandeling om daarna gezellig te verbroederen. © Peter Vanderveken

Bedenkers van wandeling van het jaar gehuldigd

'Flirten met de grens in de vallei van het Merkske’ werd eerder dit jaar verkozen tot wandeling van het jaar. Reden genoeg voor het stadsbestuur van Hoogstraten om de partners die de wandeling in elkaar hebben gestoken eens in de bloemetjes te zetten.

0 reacties

 1. Voorlopig geen aanwijzingen van Britse variant van coronavirus in Hoogstraten, voetbalclub HVV zet jeugdtrainingen wel stil tot 31 januari
  PREMIUM
  Hoogstraten

  Voorlopig geen aanwijzin­gen van Britse variant van coronavi­rus in Hoogstra­ten, voetbal­club HVV zet jeugdtrai­nin­gen wel stil tot 31 januari

  Een klein beetje opluchting in Hoogstraten. Er is momenteel géén indicatie dat de Britse variant van het coronavirus circuleert. De voorbije dagen is het aantal besmettingen wel fors toegenomen in Hoogstraten. Voetbalvereniging Hoogstraten VV besliste zelfs om de jeugdtrainingen tot 31 januari stop te zetten. Eerder besliste al een andere sportclub om de werking volledig stil te zetten na meerdere besmettingen.
 2. Je zal er maar wonen of werken: vanaf morgen verschilt avondklok in Baarle-Hertog van die in Baarle-Nassau
  Baarle-Hertog

  Je zal er maar wonen of werken: vanaf morgen verschilt avondklok in Baar­le-Her­tog van die in Baar­le-Nas­sau

  Vanaf zaterdag 23 januari moet iedereen in Nederland tussen 21 en 4.30 uur binnenblijven tenzij er een gegronde reden is. Maar in Vlaanderen start de avondklok nog steeds pas om middernacht. Dat zorgt weer voor ingewikkelde situaties in Baarle-Hertog en Baarle-Nassau. In de Belgisch-Nederlandse enclavegemeente passeer je namelijk tijdens een eenvoudige avondwandeling al x-aantal keren de grens. Hoe zit dat dan juist?
 1. Dit is de ongelofelijk schattige Ponkey de shezel
  Play

  Dit is de ongelofe­lijk schattige Ponkey de shezel

 2. In Wuhan zijn de rollen een jaar later omgedraaid: "Het is nergens zo veilig als hier"
  Play

  In Wuhan zijn de rollen een jaar later omgedraaid: "Het is nergens zo veilig als hier"