Enkele sfeerbeelden van de Antilliaanse Feesten.
Volledig scherm
Enkele sfeerbeelden van de Antilliaanse Feesten. © RV / Nattida Jayne Kanyachalao

Antilliaanse Feesten onverwachts afgelast: “Een festival met een testdorp, dat willen we niet zijn”

HoogstratenNa Pukkelpop valt nu ook het doek over de 38ste editie van de Antilliaanse Feesten. Hoewel de organisatie enkele dagen geleden nog liet weten dat er ondanks alles toch gefeest zou worden, is het grootste Caraïbische muziekfestival van Europa nu toch afgelast. “Op drie weken voor de start van ons geliefde festival kunnen wij geen alternatief waarmaken dat aan de huidige maatregelen voldoet.” 

 1. Hoofdkantoor politie Noorderkempen verhuist tegen 2025 naar gronden naast De Ster in Hoogstraten
  PREMIUM
  Hoogstraten/Rijkevorsel/Merksplas

  Hoofdkan­toor politie Noorderkem­pen verhuist tegen 2025 naar gronden naast De Ster in Hoogstra­ten

  De kogel is (bijna) door de kerk. Als de politieraad midden september het licht definitief op groen zet, verhuist het hoofdkantoor van de politiezone Noorderkempen naar een braakliggend stuk grond naast De Ster in de Gelmelstraat. De politiezone telt er 800.000 euro voor neer. Het huidige gebouw aan de Vrijheid en een uitgang in de Leemstraat is te klein geworden én ligt niet centraal genoeg. Tegen 2025 moet de verhuis een feit zijn.
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.