Het stadhuis van Hoogstraten
Volledig scherm
Het stadhuis van Hoogstraten © Toon Verheijen

Anders pleit voor gratis FFP2-maskers voor stadspersoneel en gratis zelftests voor kinderen

HoogstratenOppositiepartij Anders pleit ervoor om kwaliteitsvolle FFP2-maskers gratis ter beschikking te stellen van het onderwijzende personeel en eventueel andere personeelsdiensten van de stad. Daarnaast wil het ook dat de stad zelftests koopt voor de kinderen in het basisonderwijs. Het stadsbestuur wil een navraag doen of er een behoefte is aan de maskers, maar van zelftests wil het (voorlopig) niet weten.

  1. INTERVIEW. Carl Wens, 30 jaar chef van De Pastorie en klaar voor zijn culinaire hoogdag: “Mijn zoon zal voor een tweede ster gaan”
    PREMIUM
    Lichtaart

    INTERVIEW. Carl Wens, 30 jaar chef van De Pastorie en klaar voor zijn culinaire hoogdag: “Mijn zoon zal voor een tweede ster gaan”

    “Michelin-inspecteurs zijn kenners, in tegenstelling tot sommige foodbloggers. Zij breken restaurants af om zelf in de kijker te staan, maar beseffen niet hoeveel pijn dat kan doen”, stelt chef-kok Carl Wens. Van de 30 jaar dat De Pastorie in Lichtaart al bestaat, prijkt het er 17 in de vermaarde gids – die maandag opnieuw sterren uitdeelt. Met Carl blikken we vooruit op de culinaire hoogdag, en op wat verder in de toekomst. “Toen onze zoon Wout vertelde hij dat ons wou opvolgen: dat gaf een enorme boost.”