De Torendreef zal binnenkort ter hoogte van de begraafplaats volledig afgesloten worden. Lanbouwverkeer en menners zullen nog wel door morgen rijden.
Volledig scherm
De Torendreef zal binnenkort ter hoogte van de begraafplaats volledig afgesloten worden. Lanbouwverkeer en menners zullen nog wel door morgen rijden. © Toon Verheijen

Agentschap Natuur en Bos en stad weren sluipverkeer op Wortel Kolonie

WortelHet Agentschap Natuur en Bos gaat in samenwerking met de stad Hoogstraten nog deze maand maatregelen nemen om sluipverkeer in Wortel Kolonie definitief te weren. Onder meer in de Torendreef en enkele zijdreven zullen slagbomen en mensluizen geplaatst worden. 

 1. Natte bottenwandeling groot succes en krijgt zelfs pluim van minister Hilde Crevits
  Hoogstraten

  Natte bottenwan­de­ling groot succes en krijgt zelfs pluim van minister Hilde Crevits

  De ‘natte bottentocht’ die enkele landbouwers in Hoogstraten in elkaar hadden gestoken om tijdens de paasvakantie wandelaars kennis te leren maken met de landbouwsector, is een groot succes. Tot nu toe waren er zo’n 2.000 deelnemers en met de laatste dagen goed weer kan dat aantal nog stijgen tot 3.000. Normaal zou Hilde Crevits woensdag de wandeling doen, maar het overlegcomité duurde te lang.
 2. Moeder en dochter vieren tiende verjaardag van hun jeanswinkel: “Geen feestje op 15 april, maar we willen klanten later nog wel verwennen”
  Hoogstraten

  Moeder en dochter vieren tiende verjaardag van hun jeanswin­kel: “Geen feestje op 15 april, maar we willen klanten later nog wel verwennen”

  De ballonnen waren al gekocht net als een chocoladen presentje voor de klanten om hen te bedanken voor de voorbije tien jaar. Maar Heidi Berkau en haar dochter Kristel Gabriëls van Mega Store for jeans & more, moeten hun tiende verjaardag een beetje in mineur vieren. “Maar we plannen nu een feest in juni in de hoop dat het dan wel kan”, blijven moeder en dochter optimistisch.
 1. Gigantische Tyrannosaurus Rex liep langzamer dan de mens
  Play

  Giganti­sche Tyrannosau­rus Rex liep langzamer dan de mens

 2. De stoppen slaan door bij Ruben wanneer badkamer verbouwen niet loopt zoals gehoopt
  Play
  Huis Gemaakt

  De stoppen slaan door bij Ruben wanneer badkamer verbouwen niet loopt zoals gehoopt