Oktoberfest Noorderkempen is het grootste in Vlaanderen.
Volledig scherm
Oktoberfest Noorderkempen is het grootste in Vlaanderen. © RV

Aftellen naar Oktoberfestival Noorderkempen, Antwerpen én Herentals: “Aangekochte tickets voor Noorderkempen 2020 blijven geldig voor dit jaar”

Hoogstraten/Antwerpen/HerentalsDe horeca is al een tijdje weer open, de discotheek en nachtclubs volgend dit weekend en evenementen mogen ook weer een tijdje. Dat betekent dat ook Oktoberfest Noorderkempen, Antwerpen én Herentals opgelucht adem kan halen. “We zijn blij dat het kan, want anders betekende het toch einde verhaal”, zegt Nick Jorissen. Voor de ongeruste zielen die in 2020 een kaartje hadden bemachtigd: die tickets blijven geldig voor zaterdag 6 november in Hoogstraten.

  1. Vaccinatiecentra Turnhout en Weelde blijven open tot eind december: uitnodigingen voor 65-plussers vertrekken deze week
    Ravels/Baarle-Hertog/Arendonk/Merksplas/Hoogstraten/Rijkevorsel/Turnhout/Oud-Turnhout/Beerse/Vosselaar

    Vaccinatie­cen­tra Turnhout en Weelde blijven open tot eind december: uitnodigin­gen voor 65-plus­sers vertrekken deze week

    De vaccinatiecentra van de eerstelijnszone Kempenland in Turnhout en Weelde blijven nog open tot eind december van dit jaar. De 85-plussers, bewoners van de woonzorgcentra en mensen met een sterk verminderde immuniteit werden al uitgenodigd. Vanaf woensdag volgen de 65-plussers. Het geplande bedankingsfeest voor de vrijwilligers deze week gaat wel gewoon door.