Hercules van Tinello.
Volledig scherm
Hercules van Tinello. © RV

Acteurs Tinello worden voor elke voorstellingenreeks getest: “Alles aan doen om het veilig te laten verlopen”

HoogstratenHet toneelgezelschap Tinello kon voor deze week voor het eerst sinds lange tijd weer op de planken staan. De verstrengde coronamaatregelen gooien géén roet in het eten. Er worden een reeks strenge maatregelen genomen én alle acteurs laten zich voor elke voorstellingenreeks testen.

  1. 't Ver-Zet-je ziet aantal gezinnen in nood fors toenemen: “In 2021 waren 174 gezinnen aangesloten, in 2019 waren dat er maar 30"
    Hoogstraten

    't Ver-Zet-je ziet aantal gezinnen in nood fors toenemen: “In 2021 waren 174 gezinnen aangeslo­ten, in 2019 waren dat er maar 30"

    Welzijnsschakel ’t Ver-Zet-je had in 2021 niet minder dan 174 gezinnen die het wekelijks moest helpen. Dat is meer dan een verdubbeling ten opzichte van het jaar ervoor. Gelukkig volgt ook de ‘aanvoer’ van goederen zodat alle gezinnen ook daadwerkelijk geholpen kunnen worden en kan ’t Ver-Zet-je ook rekenen op een vaste groep vrijwilligers om alles bol te werken. “We zoeken nu naar een nieuwe uitbreiding om alles te kunnen opslaan”, zegt Frederik Pollet.