Teler Guy Herrijgers presenteert zijn witte aardbeien.
Volledig scherm
Teler Guy Herrijgers presenteert zijn witte aardbeien. © Toon Verheijen

Aardbeiteler lanceert witte aardbei tijdens start van nieuw seizoen Coöperatie Hoogstraten: “Een gril van Moeder Natuur”

HoogstratenCoöperatie Hoogstraten heeft de start gegeven voor het nieuwe seizoen, met traditioneel de verkoop van de eerste aardbeien. De acht bakjes brachten naar goede gewoonte 4.000 euro op, waarna de Coöperatie het bedrag verdubbelde en het schenkt aan een goed doel. Dit jaar is dat de Nadjmi Foundation van de Antwerpse topdokter Nasser Nadjmi. Ook van de partij: teler Guy Herrijgers, die samen met zijn zoon Sven enkele specialiteiten heeft, waaronder nu ook de witte aardbei. En binnenkort komt hij zelfs met een bananenaardbei.

  1. Enclaves, werelderfgoed, smokkelaars, landlopers en prachtige natuur dus zeg niet langer Land van Mark en Merkske maar wel Grensvallei: “Dit is zo’n unieke regio in Vlaanderen”
    PREMIUM

    Enclaves, werelderf­goed, smokke­laars, landlopers en prachtige natuur dus zeg niet langer Land van Mark en Merkske maar wel Grensval­lei: “Dit is zo’n unieke regio in Vlaanderen”

    Baarle-Hertog, Baarle-Nassau, Merksplas en Hoogstraten. Samen vormen ze een meer dan unieke regio die het ontdekken waard is. Op toeristisch vlak werkten ze al samen onder de naam Land van Mark en Merkske, maar die naam dekte absoluut niet de lading. Voortaan gaan ze door het leven als Grensvallei. “De enclaves, UNESCO Werelderfgoed, de themawandelingen: deze regio heeft zovéél te bieden”, klinkt het.
    Hoogstraten