De politiezone Riho voerde dit weekend op drie plaatsen alcoholcontroles uit.
Volledig scherm
De politiezone Riho voerde dit weekend op drie plaatsen alcoholcontroles uit. © rv

Zeven bestuurders blazen positief tijdens controles in Roeselare, Hooglede en Izegem

Roeselare / Hooglede / IzegemTijdens alcoholcontroles in Roeselare, Hooglede en Izegem hebben zeven bestuurders afgelopen weekend positief geblazen. In totaal werden 409 bestuurders gecontroleerd. “Dat is geen slecht cijfer, maar geen enkele bestuurder onder invloed was nog beter geweest”, klinkt het bij de politie.

 1. West-Vlaams bedrijf mag helpen bij restauratie van Notre-Dame van Parijs: “Een eer om mee te werken aan de heropbouw van dit meesterwerk”
  PREMIUM
  Ingelmunster

  West-Vlaams bedrijf mag helpen bij restaura­tie van No­tre-Da­me van Parijs: “Een eer om mee te werken aan de heropbouw van dit meester­werk”

  Group Monument uit Ingelmunster mag helpen bij de restauratie van de Notre-Dame van Parijs. De wereldberoemde kathedraal werd drie jaar geleden getroffen door een catastrofale brand en nu mag Monument letterlijk zijn steentje bijdragen aan de heropbouw van een van ’s werelds grootste monumenten. “Fantastisch om te mogen deel uitmaken van de ‘werf van de eeuw’.”
 2. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  4

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 3. Stadsdiensten knijpen er even tussenuit
  Roeselare

  Stadsdien­sten knijpen er even tussenuit

  De Roeselaarse stadsdiensten zijn ter gelegenheid van Onze-Lieve-Heer-Hemelvaart gesloten op 26 mei. Op 27 mei en 28 mei zijn de recyclageparken en de stedelijke sportinfrastructuur open. De andere stadsdiensten nemen de brug. KOERS. Museum van de Wielersport, het Vrijetijdspunt en Toerisme Roeselare blijven open op zon- en feestdagen. Je kunt er het hele Hemelvaartweekend terecht voor een bezoekje. Je bezoek plannen kan op www.koersmuseum.be.