Negen collega's van Sportwerk Vlaanderen spelden samen de naam van het bedrijf, op negen verschillende plaatsen in Vlaanderen.
Volledig scherm
Negen collega's van Sportwerk Vlaanderen spelden samen de naam van het bedrijf, op negen verschillende plaatsen in Vlaanderen. © Sportwerk/Strava

Zeg het met Strava: Sportwerk Vlaanderen roept op om woorden te spellen met routes van loop-en fietsapps

Gent/Hooglede/VlaanderenSportwerk Vlaanderen lanceert onder de noemer ‘Run Your Name’ een uitdaging om zoveel mogelijk mensen te doen sporten. Ze roepen iedereen op om samen met collega’s of vrienden woorden te spellen met behulp van een tracking-app en gaven zelf het goede voorbeeld.

 1. Leerlingen SBSO Sterrebos maken nieuwjaarspakketten voor stadspersoneel
  Roeselare

  Leerlingen SBSO Sterrebos maken nieuwjaars­pak­ket­ten voor stadsperso­neel

  SBSO Sterrebos kreeg de kans van stad Roeselare om de ruim 1.100 nieuwjaarspakketten te maken voor hun personeel. Vrijdag werd op de campus langs de Bornstraat hieraan de laatste hand gelegd. Burgemeester Kris Declercq (CD&V) kwam persoonlijk een handje toesteken zodat alle pakketten deze week afgewerkt zijn. “Vorig schooljaar werd er op onze campus een vestigingsplaats van Ter Bruyninge OV2 opgestart”, duidt directeur Katia Viaene. “Binnen deze opleidingsvorm bereiden we leerlingen voor om later tewerkgesteld te worden in een maatwerkbedrijf. Om onze leerlingen nu al te laten kennis maken met het werk gingen we op zoek naar partners in de regio Roeselare. Hiervoor werden verschillende bedrijven aangeschreven. Onder hen ook de stad zelf die ons de kans gaf om deze pakketten te maken. Na een vlotte toelevering van alle materialen staken de leerlingen de handen uit de mouwen en nu zijn de pakketten klaar om verdeeld te worden.”
 1. Leslie (27) overlijdt aan corona twee weken na bevalling, vader blijft met verdriet en baby achter
  Play

  Leslie (27) overlijdt aan corona twee weken na bevalling, vader blijft met verdriet en baby achter

 2. Vertederend: panda's dollen in de sneeuw
  Play

  Vertede­rend: panda's dollen in de sneeuw