De werken aan de jeugdlokalen liggen sinds oktober 2019 stil. Volgens de oorspronkelijke planning hadden ze in april 2019 al af moeten zijn.
Volledig scherm
De werken aan de jeugdlokalen liggen sinds oktober 2019 stil. Volgens de oorspronkelijke planning hadden ze in april 2019 al af moeten zijn. © Sam Vanacker

Werken aan jeugdlokalen liggen nog altijd stil, rechtszaak gepland in juni: “Als de expert tegen dan een oplossing kan vindt, kan een zitting vermeden worden”

hoogledeNet voor de start van de gemeenteraad kregen de Hoogleedse raadsleden achter gesloten deuren een woordje uitleg van een van de advocaten die zich over het dossier van de jeugdlokalen ontfermt. Die werken liggen nu al twee jaar stil door een juridisch geschil. Mogelijk komt de zaak in juni 2022 voor de rechtbank, al hoopt het gemeentebestuur dat het niet zo ver hoeft te komen.

 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 2. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.