Johan Kiggen bij de twee vroege werken van Van Gogh.
Volledig scherm
Johan Kiggen bij de twee vroege werken van Van Gogh. © Joke Couvreur

Twee werken van Van Gogh bij veilinghuis in Gits

Een veilinghuis uit Gits heeft twee werken van Vincent Van Gogh in huis. Het gaat om een aquarel en een houtskooltekening uit de vroege jaren van Van Gogh. Het is uitzonderlijk dat zulke werken op de markt komen. Beide werken worden op zondag 22 september geveild in Gent. 

1 reactie

 • Dave Florizone

  3 jaar geleden
  Blijkt een geheime veiling te zijn, moet eerst inschrijven om te mogen aanwezig zijn, bizar!
 1. Kevin en zijn vrienden mogen toch naar Tomorrowland: “We gaan die gasten goed in de watten leggen”
  PREMIUM
  Hooglede

  Kevin en zijn vrienden mogen toch naar Tomorrow­land: “We gaan die gasten goed in de watten leggen”

  Kevin Devette (25), die aan de ongeneeslijke ziekte van Duchenne lijdt, mag samen met zijn vrienden Sander en Fuxin naar Tomorrowland. Verpleegkundige Phebe Casteleyn, die vreesde geen tickets te kunnen bemachtigen voor de drie vrienden met een beperking, had woensdag een oproep gelanceerd. Lees hier hoe het haar toch lukte Kevin en zijn vrienden de dag van hun leven te bezorgen. “Dit hadden we echt niet verwacht.”
 2. Begin maart start heraanleg Lichterveldestraat: “Hinder beperken door in zones te werken”
  PREMIUM
  Kortemark

  Begin maart start heraanleg Lichtervel­de­straat: “Hinder beperken door in zones te werken”

  De nutsmaatschappijen starten volgende maand met het vernieuwen van de ondergrondse netten in de Lichterveldestraat in Kortemark. De gemeente zal de bovengrondse elektriciteits- en kabeldistributieleidingen eveneens ondergronds brengen. Dat is de eerste fase in de heraanleg die alles samen 220 werkdagen of 44 weken zal duren. Zo probeert de gemeente de hinder te beperken.
 3. Vanaf donderdag inschrijven voor kampen tijdens paas- en zomervakantie
  Ardooie

  Vanaf donderdag inschrij­ven voor kampen tijdens paas- en zomervakan­tie

  Ardooie voorziet opnieuw heel wat kampen voor het jeugdige volkje tijdens de paas- en zomervakantie. De inschrijvingen hiervoor starten op donderdag 9 februari om 20 uur. De gemeente voorziet technische ondersteuning van 19.45 tot 21 uur via 051/74.40.40. Sowieso is het aangeraden voor wie vlot wil inschrijven om vooraf al even je gebruikersnaam en wachtwoord voor het E-loket Vrije Tijd via www.ardooie.be/inschrijvingen. Zorg er eveneens voor dat alle deelnemers van een kamp aan jouw gezinsaccount toegevoegd zijn en dat je je vakantieplanning klaar hebt. Tot slot verloopt de betaling online. Zorg dus ook dat je je banking-app bij de hand hebt.