Op de vorige editie van de VIP jobdag bij Sadef kwamen 50 sollicitanten opdagen. Reden genoeg voor een tweede editie.
Volledig scherm
Op de vorige editie van de VIP jobdag bij Sadef kwamen 50 sollicitanten opdagen. Reden genoeg voor een tweede editie. © Joke Couvreur

Sadef herlanceert jobcampagne waarbij sollicitanten gelokt worden met privéchauffeur en luxeontbijt

Voestalpine Sadef uit Gits pakt opnieuw uit met hun opmerkelijke VIP-campagne in de hoop om openstaande vacatures ingevuld te krijgen.

0 reacties

 1. Acht jaar na spraakmakende kluisroof zit laatste voortvluchtige verdachte in Belgische cel: “Hij ontkent dat hij kluis uit vluchtende wagen gooide”
  PREMIUM
  Zedelgem/Torhout/Brugge

  Acht jaar na spraakma­ken­de kluisroof zit laatste voortvluch­ti­ge verdachte in Belgische cel: “Hij ontkent dat hij kluis uit vluchtende wagen gooide”

  Zedelgem haalde in 2013 de wereldpers door een kluisroof die wel uit een Hollywoodfilm leek te komen. Drie Serviërs werden na een inbraak bij een zelfstandige achtervolgd door de politie, toen een van hen een gestolen kluis uit de vluchtwagen gooide. De kluis brak op straat open, waardoor een miljoen euro in het rond vloog. Acht jaar later zit een laatste verdachte nu eindelijk in een Belgische cel. “Hij werd recent opgepakt in Duitsland", stelde zijn advocate.
 1. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"

 2. Oudste radiopresentator ter wereld (96) stopt na 72 jaar
  Play

  Oudste radiopre­sen­ta­tor ter wereld (96) stopt na 72 jaar