Gislaine Van Middelem (99), de echtgenote van wijlen Roger Deceuninck, is trots dat de naam van haar man vereeuwigd wordt in een straat.
Volledig scherm
Gislaine Van Middelem (99), de echtgenote van wijlen Roger Deceuninck, is trots dat de naam van haar man vereeuwigd wordt in een straat. © Sam Vanacker

Roger Deceuninck vereeuwigd in nieuwe straat achter bedrijf: “Mijn man zou zo ‘preus’ geweest zijn”

GitsHooglede heeft er een nieuwe straat bij. De naam verwijst naar de man die het bedrijf Deceuninck groot heeft gemaakt. Het straatnaambordje van de Roger Deceuninckstraat werd onthuld in aanwezigheid van zijn weduwe en drie zonen.

 1. Tweesterrenrestaurant Boury wordt tijdelijk foodbar om terras te kunnen openen: “Eenvoudigere gerechtjes, maar bereid met topproducten”
  Roeselare

  Tweester­ren­res­tau­rant Boury wordt tijdelijk foodbar om terras te kunnen openen: “Eenvoudi­ge­re gerechtjes, maar bereid met topproduc­ten”

  Blij was het team van tweesterrenrestaurant Boury niet toen het Overlegcomité woensdag aankondigde dat de terrassen wellicht op 8 mei open mogen. Topgastronomie brengen in de buitenlucht is dan ook allesbehalve een evidentie. Maar opnieuw toont de ploeg van chef Tim Boury zich flexibel. Met ‘Boury by The Garden’ dokteren ze een nieuw concept uit dat het voor het toprestaurant toch haalbaar moet maken om gasten te ontvangen.
 1. Man probeert tijdens politieachtervolging auto te stelen
  Play

  Man probeert tijdens politieach­ter­vol­ging auto te stelen

 2. Boze Tesla-rijdster verstoort autoshow: "De remmen werken niet"
  Play

  Boze Te­sla-rijd­ster verstoort autoshow: "De remmen werken niet"