Aan het station van Kortemark staat al langer een pakjesautomaat van Bpost.
Volledig scherm
Aan het station van Kortemark staat al langer een pakjesautomaat van Bpost. © rv

Oppositieraadslid start online petitie voor pakjesautomaat in Hooglede

HoogledeTomas De Meyer (Groep 21) is met een online petitie gestart voor een postpakkettenwand in Hooglede. Het gemeenteraadslid stelde die vraag eerder ook al in de gemeenteraad, maar ving toen bot. “Ik blijf ervan overtuigd dat een pakketjesautomaat een meerwaarde zou zijn voor onze gemeente”, aldus De Meyer.

 1. Hier plannen Karel Declercq, Ann De Craemer en andere bekende streekgenoten hun eerste terrasje: “Proberen alle horecazaken te bezoeken”
  PREMIUM
  Roeselare / Izegem / Tielt / Dadizele

  Hier plannen Karel Declercq, Ann De Craemer en andere bekende streekgeno­ten hun eerste terrasje: “Proberen alle horecaza­ken te bezoeken”

  Zaterdag mogen we op terras, maar weet jij al waar je jouw eerste dagschotel zal bestellen? Zes bekende streekgenoten alvast wel. Zo pakt cabaretier Karel Declercq al meteen een aangepast glas mee, om zijn schade in te halen. Biersommelier Belinda Eelbode strijkt met haar dochter neer in het Roeselaarse centrum, terwijl de Stadense burgemeester Francesco Vanderjeugd in elke deelgemeente een terrasje wil doen. Al het nieuws over de heropening van de terrassen in de Mandelstreek kan je hier lezen.
 1. Met deze 'jetsuit' komt vliegen écht dichtbij
  Play

  Met deze 'jetsuit' komt vliegen écht dichtbij

 2. En plots staat er een alligator voor het raam: "Straks breekt hij het glas!"
  Play

  En plots staat er een alligator voor het raam: "Straks breekt hij het glas!"