Saskia Buyse van Burapark heeft ondanks de moeilijke tijden heel ambitieuze plannen.
Volledig scherm
PREMIUM
Saskia Buyse van Burapark heeft ondanks de moeilijke tijden heel ambitieuze plannen. © CDR

Ondanks coronasluiting plant Burapark uitbreiding met opblaasbaar park, minibowling, minigolf en lasershooting: “We willen een toffe beleving bieden aan het hele gezin”

GitsOndanks de moeilijke en onzekere tijden heeft Saskia Buyse (41) van Burapark bijzonder ambitieuze plannen. De komende drie jaar wil ze haar indoor speeldorp langs de Bruggesteenweg uitbouwen tot een site waar het hele gezin zich kan uitleven. Daarvoor palmt ze straks ook de panden van Membri Meubelen en Multishop in. Tegen juli 2022 moet er in een deel van de meubelzaak een uitdagend opblaasbaar park verrijzen. Op termijn plant Saskia ook nog de opstart van een minibowling, een indoor minigolf en een lasershooting.

  1. Filip Comptaert en Eendracht Hooglede maken favorietenrol waar: “Kampioen en thuis nog altijd het maximum”
    PREMIUM
    voetbal derde provinciale B

    Filip Comptaert en Eendracht Hooglede maken favorieten­rol waar: “Kampioen en thuis nog altijd het maximum”

    Eendracht Hooglede heeft zijn favorietenrol in derde provinciale B dit seizoen helemaal kunnen waarmaken. Na 25 speeldagen is de titel een feit en met twintig punten voorsprong op eerste achtervolger Komen-Neerwaasten staat die titel niet ter discussie. Zondag zette de ploeg van coach Filip Comptaert de puntjes definitief op de i door met 2-0 te winnen van Merkem Sport.