Arthur De Sloover aanvaardde trots het peterschap van GIDOS
Volledig scherm
Arthur De Sloover aanvaardde trots het peterschap van GIDOS © RV/Gidos

Olympisch hockeykampioen Arthur De Sloover wordt peter van G-sportclub GIDOS

GitsOlympisch hockeytalent Arthur De Sloover is de nieuwe peter van de E-hockeyspelers van G-sportclub GIDOS van Dominiek Savio. De Sloover woonde onlangs ter plaatse een training bij. Toen hem gevraagd werd of hij peter wou worden van de club, aarzelde hij geen seconde.

 1. Stevige uitbreiding terugbetaling anticonceptiva sinds vorig jaar: bij deze mutualiteiten krijg je nóg meer terug
  Spaargids.be

  Stevige uitbrei­ding terugbeta­ling anticoncep­ti­va sinds vorig jaar: bij deze mutualitei­ten krijg je nóg meer terug

  Voorbehoedsmiddelen beschermen je gezondheid en dragen bij tot je gemoedsrust. De federale overheid heeft daarom de terugbetaling voor anticonceptiva vorig jaar stevig uitgebreid. Onder meer de pil en het spiraaltje zijn op die manier gratis voor vrouwen tot 25 jaar, terwijl iedereen op een volledige terugbetaling van de morning-afterpil kan rekenen. Maar hoe zit het met andere voorbehoedsmiddelen, en hoe doorslaggevend is de keuze van je mutualiteit? Spaargids.be zoekt het uit.
 2. “Die laatste minuut duurde een eeuwigheid”: agenten Gianni en Stacey winnen ‘Klopjacht’ en blijven 400 uur onder de radar van topspeurders
  PREMIUM
  Izegem / Wevelgem

  “Die laatste minuut duurde een eeuwigheid”: agenten Gianni en Stacey winnen ‘Klopjacht’ en blijven 400 uur onder de radar van topspeur­ders

  Politie-inspecteurs Gianni Decru (32) uit Izegem en Stacey Vuylsteke (26) uit Wevelgem hebben hun favorietenrol waargemaakt en het Play 4-programma ‘Klopjacht’ gewonnen. Dat deden ze samen met de broers Cif en Laïd, die er in de spannende finale ook in slaagden op tijd op een bootje in de haven van Blankenberge te springen.
 3. Aftrap BOB-wintercampagne bewijst: drugs worden almaar groter probleem in het verkeer
  Brugge/Veurne/Ieper/Roeselare/Kortrijk

  Aftrap BOB-wintercam­pag­ne bewijst: drugs worden almaar groter probleem in het verkeer

  Gouverneur Carl Decaluwé is redelijk ontstemd over het hoge aantal inbreuken dat werd vastgesteld tijdens het West-Vlaams weekend zonder alcohol en drugs in het verkeer. 41 bestuurders speelden hun rijbewijs kwijt. Maar vooral het feit dat het aantal betrapten in alle categorieën - drugs op kop - stijgt, zit Decaluwé hoog. Al is enige nuance van de cijfers op z’n plaats.