Geert Defevere en zakenpartner Isabelle Denys van B&B Buytenshuys openen donderdag Zomerstek in hartje Gits.
Volledig scherm
PREMIUM
Geert Defevere en zakenpartner Isabelle Denys van B&B Buytenshuys openen donderdag Zomerstek in hartje Gits. © Sam Vanacker

Nieuwe pop-upzomerbar Zomerstek opent bij B&B Buytenshuys: “Dankzij de serre kunnen we zowel binnen als buiten bezoekers ontvangen”

Gits krijgt deze zomer dankzij B&B Buytenshuys voor het eerst een echte zomerbar. Initiatiefnemers Geert Defevere en Isabelle Denys toverden een flink deel van een serre in de Gitsbergstraat om tot bar, terwijl ook een gedeelte van de tuin van de B&B ingeschakeld wordt als buitenlocatie. Zomerstek zal vanaf donderdag 16 juli elke weekdag tot eind augustus open zijn.

  1. Nieuw verkeerspark met echte overweg trekt rond naar 29 lagere scholen: “Kinderen correct leren fietsen om verkeersongevallen te vermijden”
    Tielt/Ruiselede/Pittem/Ardooie/Wingene/Lichtervelde

    Nieuw verkeers­park met echte overweg trekt rond naar 29 lagere scholen: “Kinderen correct leren fietsen om verkeerson­ge­val­len te vermijden”

    De politie van de zone Regio Tielt heeft een nieuw verkeerspark, dat op verschillende locaties in Ruiselede, Tielt, Ardooie, Lichtervelde, Wingene en Pittem zal ingezet worden om leerlingen van de lagere scholen correct rijgedrag in het verkeer aan te leren. Een echte overweg en een nevelinstallatie zijn de blikvangers.