De Nacht van de Punch in de expohallen lokt steevast veel volk.
Volledig scherm
De Nacht van de Punch in de expohallen lokt steevast veel volk. © KH Verenigde Vrienden/RV

Nacht van de Punch maakt comeback met Eline De Muynck, Gene Thomas en Belle Perez

Roeselare/HoogledeNa twee stille jaren is de Nacht Van De Punch terug van weggeweest. Op zaterdag 17 september worden de Roeselaarse expohallen terug omgetoverd tot een feestpaleis en staan de muzikanten van Koninklijke Harmonie De Verenigde Vrienden Hooglede-Gits er samen op het podium met gaststerren Eline De Muynck, Gene Thomas en Belle Perez.

 1. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.
 2. ASSISEN BRUGGE. Koppel dat lijk campingmoord hielp verbergen kampt plots met geheugenverlies tijdens getuigenis : “Het is triest hoe jullie zich hier gedragen”
  Middelkerke/Oostende

  ASSISEN BRUGGE. Koppel dat lijk camping­moord hielp verbergen kampt plots met geheugen­ver­lies tijdens getuigenis : “Het is triest hoe jullie zich hier gedragen”

  “Ik herinner het me niet meer.” Op het assisenproces rond de campingmoord in Middelkerke hebben rechtenstudente Kelly D. en haar ex-vriend Bruno C. woensdagavond voor flink wat wrevel gezorgd. Het voormalige koppel hielp het lijk van Mihael Parrent mee verbergen, maar veel details wisten ze daar niet meer over. En dat zorgde in het Brugse assisenhof voor woedende reacties, niet in het minst bij de voorzitter. Herlees alles nog eens hieronder.
 1. Ardooie haalt grof vuil op
  Ardooie

  Ardooie haalt grof vuil op

  Op initiatief en kosten van de gemeente Ardooie wordt op 29 en 30 september uitzonderlijk groot huisvuil van particulieren opgehaald. Het afval mag buiten geplaatst worden vanaf woensdag 28 september om 19 uur. Alle afval dat vroeger buiten staat, wordt aanzien als sluikstort. De ophaling start op donderdag om 6 uur. Ook wat blijft liggen na de inzameling wordt als sluikstort beschouwd en kan dus beboet worden. Daarom is het belangrijk om goed te selecteren wat je wel en niet aanbiedt voor de ophaling. Meer info op www.ardooie.be.
 2. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
  Livios

  Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

  Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.