Gits krijgt er een nieuwe frituur bij dankzij Dieter Hoornaert (38) en zijn vrouw Katrien Lepoutre. Hier samen met de kindjes Laura (8) en Elena (11).
Volledig scherm
PREMIUM
Gits krijgt er een nieuwe frituur bij dankzij Dieter Hoornaert (38) en zijn vrouw Katrien Lepoutre. Hier samen met de kindjes Laura (8) en Elena (11). © Sam Vanacker

Lichtervelds koppel opent frituur Maison in Gits: “Huiselijke en kindvriendelijke sfeer”

Gits/LichterveldeGits krijgt er een nieuwe frituur bij. Dieter Hoornaert (38) en zijn vrouw Katrien Lepoutre (36) kochten in de Gryspeerdstraat het statige pand naast café ‘t Geniep en in december starten de verbouwingen. Voor het Lichterveldse koppel betekent de nieuwe frituur een carrièreswitch van formaat, al gingen ze niet over één nacht ijs. “Impulsiviteit zit niet in onze aard. We hebben hier grondig over nagedacht.”

 1. Eerste ereburger van Lichtervelde Jules Van Lancker werd steenrijk in Belgisch-Congo: “Vandaag zou titel voor zo’n man uitgesloten zijn”
  PREMIUM
  Lichtervelde

  Eerste ereburger van Lichtervel­de Jules Van Lancker werd steenrijk in Bel­gisch-Con­go: “Vandaag zou titel voor zo’n man uitgeslo­ten zijn”

  Op 3 februari krijgt Lichtervelde voor het eerst in 68 jaar een nieuwe ereburger. Maar Gilbert Desmet is niet de eerste. In 1953 kreeg een zekere Jules Van Lancker ook al die eer. We doken de archieven in en ontdekten enkele bezwarende elementen uit het verleden van de man. Jules Van Lancker werd namelijk steenrijk in Belgisch-Congo.
 1. Plastische chirurgie beleeft hoogdagen sinds coronapandemie
  Play

  Plastische chirurgie beleeft hoogdagen sinds coronapan­de­mie

 2. Oplettende serveerster redt jongetje (11) van mishandelende ouders
  Play

  Oplettende serveer­ster redt jongetje (11) van mishande­len­de ouders