De kinderen van de stedelijke academie voor podiumkunsten in Gits brengen een musical op de planken.
Volledig scherm
De kinderen van de stedelijke academie voor podiumkunsten in Gits brengen een musical op de planken. © RV

Leerlingen STAP Gits brengen ‘Max und die Käsebande’ naar Gulden Zonne

HoogledeDe leerlingen van de Gitse afdeling van de stedelijke academie voor podiumkunsten brengen volgende maand de musical ‘Max en de Kaasbende’ op de planken in de Gulden Zonne. Een primeur voor ons taalgebied, want het is de eerste keer dat deze van oorsprong Duitse musical in het Nederlands opgevoerd wordt.

  1. Nooit te oud om te (defi)leren... Maria (92), Rosa en Marie-Thérèse (90) showen strandmode: “Op onze leeftijd mogen we er nog best zijn, hé?”
    PREMIUM

    Nooit te oud om te (defi)leren... Maria (92), Rosa en Ma­rie-Thérèse (90) showen strandmode: “Op onze leeftijd mogen we er nog best zijn, hé?”

    “Wat vind je van mijn fleurige jurkje?”, knipoogt Maria (92), duidelijk haar charmes nog niet verloren. Ooit was ze boerin, nu is ze rusthuisbewoonster én volleerd fotomodel. Samen met twee andere gelegenheidsmannequins op leeftijd schittert Maria vanaf vandaag op sociale media in een reeks ‘pashokfilmpjes’ van een winkel in lingerie en strandkleding. Wij woonden de prachtige fotoshoot bij. “We zijn oud, maar niet out.”
    Lendelede