In het Spillebad werden de eerste partytafels gemaakt van de kleedhokjes van het Spillebad voorgesteld.
Volledig scherm
In het Spillebad werden de eerste partytafels gemaakt van de kleedhokjes van het Spillebad voorgesteld. © CDR

Kleedruimte voormalig zwembad krijgt tweede leven: Mariasteen maakt partytafels van hokjes

RoeselareDe kleedhokjes en de lockers van het in 2018 gesloten Roeselaarse Spillebad krijgen een tweede leven dankzij Mariasteen. Het maatwerkbedrijf uit Gits demonteerde de kleedruimte en laat de onderdelen nu verder leven in unieke projecten. Met de panelen van de kleedhokjes en de lockers maken ze partytafels en bloembakken. “De prijzen van de bouwmaterialen swingen de pan uit, dus proberen we zoveel mogelijk te recupereren”, zegt schepen Nathalie Muylle (CD&V).

  1. Leerkracht stuurt open brief naar burgemeester na dodelijk ongeval Marthe (23) in Roeselare: “Bescherm uw zonen en dochters”
    Roeselare

    Leerkracht stuurt open brief naar burgemees­ter na dodelijk ongeval Marthe (23) in Roeselare: “Bescherm uw zonen en dochters”

    Het ongeval van vrijdagnacht in Roeselare waarbij fietsster Marthe Hanssens (23) na een avondje stappen op de openingsavond van de Batjes werd doodgereden, blijft nazinderen in de stad. Leerkracht in de derde graad van de VISO-school in Roeselare Thomas Ryon (32) kroop in zijn pen en schreef een open brief naar burgemeester Kris Declercq (CD&V). Met één duidelijke boodschap: “Doe er alles aan om onverantwoord rijgedrag van onze straten te halen.” De integrale versie van de open brief…