He trotse viergeslacht.
Volledig scherm
He trotse viergeslacht. © Jolien Roose

Kersverse Otis zorgt voor viergeslacht

GitsOp 30 maart kwam Otis Roelens ter wereld. Sindsdien telt de familie uit Gits vier generaties aan mannen. Dat meldt Jolien Roose aan onze redactie.

 1. Cursus om mensen van hun verlegenheid af te helpen
  Roeselare

  Cursus om mensen van hun verlegen­heid af te helpen

  Ben je enigszins verlegen, leg je moeilijk nieuwe sociale contacten en zoek je een grotere assertiviteit? De Vereniging voor Verlegen Mensen organiseert dit najaar een cursus in Roeselare. Dit op zaterdagochtend en gedurende 16 weken. De cursus bestaat uit twee modules. In de eerste komen onder meer situaties van verlegenheid, het negatief zelfbeeld, irrationele denkfouten, objectieve waarneming, en de eigen positieve kwaliteiten aan bod. Tijdens de tweede module ligt de focus op assertiviteit. De theorie wordt afgewisseld met praktische oefeningen. De eerste les is voorzien op 1 oktober, maar op 24 september is er nog een infomoment. Geïnteresseerd? Neem dan contact op via cursus.roeselare@vvm-vzw.be of neem een kijkje op www.vvm-vzw.be.
 1. Op wandel in de Mandel om af te koelen tijdens deze hittegolf: acht wandelingen in de regio Tielt-Izegem-Roeselare uitgelicht
  PREMIUM
  Mandelstreek

  Op wandel in de Mandel om af te koelen tijdens deze hittegolf: acht wandelin­gen in de regio Tielt-Ize­gem-Roeselare uitgelicht

  Nu de hittegolf officieel van start is gegaan, zoeken we allemaal op alle mogelijke manieren verkoeling. Dat kan bijvoorbeeld door een wandeling, en dan liefst nog in een bos waar veel schaduw te vinden is. Om u op weg te helpen selecteerden wij acht bekende en minder bekende wandelingen in de regio Tielt-Izegem-Roeselare om wat verkoeling te zoeken.