Ilse Coghe en Peter Anckaert beginnen een nieuw leven in Frankrijk
Volledig scherm
PREMIUM
Ilse Coghe en Peter Anckaert beginnen een nieuw leven in Frankrijk © Sam Vanacker

Ilse (50) en Peter (47) verhuizen naar driesterrenhotel in Franse Alpen op domein van 6 hectare: “Corona gaf ons duwtje in de rug om droom waar te maken”

HoogledeIlse Coghe (50) en haar man Peter Anckaert (47) beginnen volgende maand een nieuw leven in de Franse Alpen. Het Hoogleedse koppel kocht er een driesterrenhotel op een domein van 6 hectare, met 33 kamers en een overdekt zwembad. Drie van hun vier kinderen verhuizen mee. “Corona heeft ons het duwtje gegeven dat we nodig hadden”

  1. Vrije Centrumschool steunt sociale doelen
    Roeselare

    Vrije Centrum­school steunt sociale doelen

    Vrije Centrumschool Roeselare gaf negen sociale doelen een financiële duw in de rug. Ze sprokkelden hiervoor centen bijeen tijdens hun solidariteitsdag tijdens de vastenperiode. “Op deze dag wordt er extra aandacht besteed aan het werken naar een duurzame wereld zonder ongelijkheid. Want er is genoeg voor iedereen”, zegt directeur William Doom. “Delen en herverdelen wordt op die dag altijd in de kijker geplaatst. Hierbij wordt ook telkens een (geld)inzamelactie gehouden. De toewijzing van de ingezamelde centen zou gebeuren in april 2020, maar corona stak daar een stokje voor.” Maandag werden uiteindelijk afgevaardigden van Broederlijk Delen, Welzijnszorg, 11-11-11, de Kerit, het Mannahuis, Elim, de Trompet, de Graancirkel en de zoutmijnkinderen in India uitgenodigd in vestigingsplaats Polenplein waar ze alleen een cheque van 500 euro kregen.