Diehardfans van de Big Bench kunnen met het BigBench-paspoort (links) ook in het buitenland op zoek gaan naar de banken. Rechts zien we een fietser even uitblazen op de bank.
Volledig scherm
Diehardfans van de Big Bench kunnen met het BigBench-paspoort (links) ook in het buitenland op zoek gaan naar de banken. Rechts zien we een fietser even uitblazen op de bank. © RV/Frans Crombez

Hooglede lanceert nu ook ‘Big Bench’-paspoorten

HoogledeWie compleet zijn hart verloren is aan de ‘Big Bench’ op Onledemolen en overweegt om ook in het buitenland op zoek te gaan naar die reuzenzitbanken kan sinds kort een ‘Big Bench’-paspoort krijgen bij infopunt Trimard of in de bib van Gits. 

  1. Huis van Sinterklaas krijgt vervolg
    Roeselare

    Huis van Sinter­klaas krijgt vervolg

    Ook dit jaar zal de Sint opnieuw in Roeselare overnachten. Vorig jaar bood de stad hem voor de allereerste keer een tijdelijk onderkomen aan via het Huis van Sinterklaas. Dat werd toen ingericht in het leegstaande handelspand op de Grote Markt waar tot voor kort POP-In RSL en voordien interieurwinkel D-KO gevestigd waren. “Dit jaar zal de Sint neerstrijken in de oude pastorie van de Paterskerk”, aldus jeugdschepen Matthijs Samyn (CD&V).