Illustratiebeeld
Volledig scherm
Illustratiebeeld © thinkstock

Hooglede gaat met bewoners in gesprek over mobiliteit in dorpskern

HoogledeHooglede start in september met een participatietraject ‘veilig door Hooglede’. Het doel van dit traject is om met inwoners van de gemeente in gesprek te gaan over de huidige en de toekomstige mobiliteitssituatie in het centrum.

 1. Trailer van aflevering 7 ‘House of the Dragon’ belooft meest intense en emotionele aflevering tot nu toe
  Play
  TV
  2

  Trailer van aflevering 7 ‘House of the Dragon’ belooft meest intense en emotionele aflevering tot nu toe

  De trailer voor de zevende aflevering van HBO-serie ‘House of the Dragon’ toont de eerste beelden van wat een zeer intense aflevering blijkt te worden. Het begint met de nasleep van de vurige dood van Laena Velaryon. Maar daar blijft het niet bij. Want er wordt ook een draak vermist en er lijken dodelijke allianties te zijn gevormd terwijl de spanningen in Westeros hun hoogtepunt bereiken.
 2. Bouwproject ’t Eilandje krijgt openbaar wandelpad, maar oppositie is kritisch: “Eerst bomen verwijderen en dan een wandelpad aanleggen, is geen park”
  Lichtervelde

  Bouwpro­ject ’t Eilandje krijgt openbaar wandelpad, maar oppositie is kritisch: “Eerst bomen verwijde­ren en dan een wandelpad aanleggen, is geen park”

  De Lichterveldse oppositie is geen voorstander van de bouw van twee appartementsblokken op ’t Eilandje. Maandagavond maakte het schepencollege bekend dat het project een wandelpad krijgt, maar Johan Vandenbussche (SOMM) spreekt van een surrealistische situatie. “Eerst doen we de bomen weg, we plaatsen er appartementen en dan kunnen we er rondwandelen om mensen te bewonderen die op hun terras zitten?”