Illustratiebeeld
Volledig scherm
Illustratiebeeld © thinkstock

Hooglede gaat met bewoners in gesprek over mobiliteit in dorpskern

HoogledeHooglede start in september met een participatietraject ‘veilig door Hooglede’. Het doel van dit traject is om met inwoners van de gemeente in gesprek te gaan over de huidige en de toekomstige mobiliteitssituatie in het centrum.

 1. Yoran Deleu en Club Roeselare openen seizoen met een 7 op 9: “Zege op Ardooie is opsteker van formaat”
  VOETBAL TWEEDE PROVINCIALE A

  Yoran Deleu en Club Roeselare openen seizoen met een 7 op 9: “Zege op Ardooie is opsteker van for­maat”

  Vorige zondag keerde tweedeprovincialer Club Roeselare na een korte trip naar Ardooie met de drie punten huiswaarts. De manschappen van coach Franky Mestdagh wonnen er met 1-3 en kunnen dankzij een zeven op negen van een prima competitiestart spreken. Roeselare deelt na drie speeldagen de leiding met Kortemark en Veurne. Zondag komt SK Snaaskerke langs in het Rodenbachstadion.
 2. “Stuwende kracht voor innovatie in de sector”: Agrotopia, grootste dakserre van Europa, geopend
  Roeselare

  “Stuwende kracht voor innovatie in de sector”: Agrotopia, grootste dakserre van Europa, geopend

  De grootste dakserre van Europa voor onderzoek is een feit. De serre met een oppervlakte van 9.000 vierkante meter, Agrotopia genaamd, staat bovenop een loods van de Roeselaarse REO Veiling en werd vrijdag officieel in gebruik genomen door Inagro en de provincie West-Vlaanderen. Het unieke complex is bedoeld voor onderzoek op internationaal topniveau naar de nieuwste technieken voor glas- en stadstuinbouw.