Het kruispunt op de top van de Gitsberg in maart 2021. Door de sloop van de twee gebouwen op de hoeken van het kruispunt is de zichtbaarheid fel verbeterd.
Volledig scherm
Het kruispunt op de top van de Gitsberg in maart 2021. Door de sloop van de twee gebouwen op de hoeken van het kruispunt is de zichtbaarheid fel verbeterd. © archief Sam Vanacker

Heraanleg kruispunt Gitsbergstraat-Bruggestraat start op 9 augustus

GitsOp 9 augustus starten de werken in de Bruggestraat ter hoogte van het kruispunt met Gitsbergstraat. Twee verkeerspoorten worden aangelegd en de snelheid wordt tussen die poorten wordt verlaagd van 70 naar 50 kilometer per uur.

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.