Uitbater Sharif Latif (41) kon net voor sluitingstijd de overvallers verjagen.
Volledig scherm
PREMIUM
Uitbater Sharif Latif (41) kon net voor sluitingstijd de overvallers verjagen. © LSI

Duo misrekent zich bij overval op tabakshop van Sharif (41): “Voor het eerst in 7 jaar stond ik achter de toonbank en niet mijn vrouw. Dat hadden ze wellicht niet verwacht”

Gits/RoeselareIn Gits (Hooglede) hebben twee gewapende mannen zaterdagavond de tabaksshop van uitbater Sharif Latif (41) overvallen. De man slaagde erin het duo te verjagen zonder dat ze buit konden maken. “Dankzij God en wat geluk, niet omdat ik zo’n beer ben”, lacht Sharif.

 1. Na Nederland, nu ook paardencrematorium in Roeselare: “We geven rouwende baasjes hoefafdruk of plukje haar mee als aandenken”
  PREMIUM
  Roeselare

  Na Nederland, nu ook paardencre­ma­to­ri­um in Roeselare: “We geven rouwende baasjes hoefafdruk of plukje haar mee als aandenken”

  Het eerste paardencrematorium in West-Vlaanderen waar elk dier individueel gecremeerd wordt, is operationeel, dankzij Hokaservice. De dieren maken veel emoties los bij eigenaars. “Er was al lang veel vraag naar een manier om waardig afscheid te nemen van paarden”, vertelt Maureen Schreel. Er kunnen ook pony’s, ezels en alpaca’s gecremeerd worden in de oven, die speciaal uit Engeland werd ingevoerd.
 1. Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is
  Play

  Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is

 2. Maak een virtueel ritje vanaf de eerste rij op de “snelste achtbaan van de Benelux”
  Play

  Maak een virtueel ritje vanaf de eerste rij op de “snelste achtbaan van de Benelux”