De bewoners van de Lysterbesse waren erg enthousiast over de schenking van Dimitri Carpentier
Volledig scherm
De bewoners van de Lysterbesse waren erg enthousiast over de schenking van Dimitri Carpentier © Sam Vanacker

Dichtbundel van schepen levert 500 euro op voor De Lysterbesse

GitsDe coronapoëzie van Hoogleeds schepen en advocaat Dimitri Carpentier (Allen 8830) heeft 500 euro opgeleverd voor De Lysterbesse. Carpentier trok dinsdagavond met een mooie cheque naar de woongroep voor personen met een beperking van Dominiek Savio.

 1. Toptechnologie van BO-Solutions in nieuwe Belgische zonnewagen
  Roeselare

  Toptechno­lo­gie van BO-Solutions in nieuwe Belgische zonnewagen

  De nieuwste zonnewagen van het Agoria Solar Team is vertrokken naar Zuid-Afrika. Een jaar lang werkten 31 ingenieursstudenten van de KU Leuven aan de wagen om er in september mee deel te nemen aan de Sasol Solar Challenge in Zuid-Afrika. BO-Solutions, het Roeselaarse maakbedrijf van metalen precisie onderdelen, is ondertussen al voor de achtste keer op rij leverancier, partner en believer van de studenten en hun wagen.
 2. Op wandel in de Mandel om af te koelen tijdens deze hittegolf: acht wandelingen in de regio Tielt-Izegem-Roeselare uitgelicht
  PREMIUM
  Mandelstreek

  Op wandel in de Mandel om af te koelen tijdens deze hittegolf: acht wandelin­gen in de regio Tielt-Ize­gem-Roeselare uitgelicht

  Nu de hittegolf officieel van start is gegaan, zoeken we allemaal op alle mogelijke manieren verkoeling. Dat kan bijvoorbeeld door een wandeling, en dan liefst nog in een bos waar veel schaduw te vinden is. Om u op weg te helpen selecteerden wij acht bekende en minder bekende wandelingen in de regio Tielt-Izegem-Roeselare om wat verkoeling te zoeken.