De zusjes Camille en Céleste Marvellie bakken net als vorig jaar terug brownies voor Kom Op Tegen Kanker. Hun papa Dennis vecht nog steeds tegen de ziekte.
Volledig scherm
De zusjes Camille en Céleste Marvellie bakken net als vorig jaar terug brownies voor Kom Op Tegen Kanker. Hun papa Dennis vecht nog steeds tegen de ziekte. © Joke Couvreur

Camille en Céleste bakken opnieuw brownies voor papa met kanker: “Pas gestart en nu al 200 bestellingen binnen”

De brownies van de zusjes Céleste (7) en Camille (11) Marvellie uit Gits komen terug. Hun papa Dennis vecht ondertussen al twee jaar tegen kanker en na de erg succesvolle actie van vorig jaar besliste het gezin van Dennis en Charlotte om opnieuw zijn steentje bij te dragen. “Iets terug kunnen geven doet zoveel deugd.”

0 reacties

  1. Bloedvoorraad onder druk, Roeselaars donorcentrum roept op om bloed te geven
    Roeselare

    Bloedvoor­raad onder druk, Roeselaars donorcen­trum roept op om bloed te geven

    Het Roeselaarse donorcentrum roept via sociale media op om solidair te zijn en bloed te doneren. Door de vakantie staat de bloedvoorraad onder druk. Om bloed of plasma te gaan geven in het centrum aan het Stationsplein is het wel noodzakelijk om een afspraak te maken. Dit kan via het nummer 0800/777.00 of www.rodekruis.be. Je moet trouwens geen schrik hebben dat je geen bloed mag geven door het coronavaccin. Wie gevaccineerd is, mag 48 uur na zijn vaccinatie alweer bloed geven, als er zich geen problemen hebben voorgedaan.