Enrique is druk in de weer met de opbouw van Bar d'Or. Hij hoopt dat de zomerbar de financiële schade door de coronacrisis enigszins  zal goedmaken.
Volledig scherm
Enrique is druk in de weer met de opbouw van Bar d'Or. Hij hoopt dat de zomerbar de financiële schade door de coronacrisis enigszins zal goedmaken. © CDR

Café De Commerce opent zomerbar Bar d’Or: “Hopelijk kan ik met dit initiatief mijn jaar goedmaken”

HoogledeVan de 26 maanden dat café De Commerce al open is, moest zaakvoerder Enrique ‘Spriete’ Espriet (21) door corona de deur al zo’n tien maanden gesloten houden. Om toch wat van het geleden inkomensverlies goed te maken, opent hij donderdag in de weide achter zijn café op de Diksmuidsesteenweg de tweede editie van zomerbar Bar d’Or. “De Commerce is mijn leven, ik wil dat het café de crisis overleeft”, zegt Enrique.

  1. Biersommelier Belinda pakt uit met nieuw concept voor haar biertuin: “Uitsluitend evenementen met foodpairing met bier (en wijn) als rode draad”
    Beveren

    Biersomme­lier Belinda pakt uit met nieuw concept voor haar biertuin: “Uitslui­tend evenemen­ten met foodpai­ring met bier (en wijn) als rode draad”

    De pop-upbiertuin van Bevers biersommelier Belinda Eelbode zet vanaf 1 augustus de poort langs de Nieuwe Wijkstraat 14 weer wagenwijd open. Al kiest Belinda deze zomer noodgedwongen voor een nieuw concept. Zomaar langs lopen om er te proeven van artisanale biertjes en bijpassende hapjes zit er dit jaar niet in. Daarentegen pakt Belinda uit met een reeks evenementjes met een gemeenschappelijke rode draad: foodpairing met bier en/of wijn. Ook de 200ste verjaardag van Brouwerij Rodenbach is in de biertuin nooit ver weg.