De bewoners van de serviceflats van Ter Linde, waar het naastgelegen rusthuis zwaar te lijden heeft onder het coronavirus, werden woensdag getrakteerd op een streepje muziek
Volledig scherm
De bewoners van de serviceflats van Ter Linde, waar het naastgelegen rusthuis zwaar te lijden heeft onder het coronavirus, werden woensdag getrakteerd op een streepje muziek © Sam Vanacker

Bewoners serviceflats getrakteerd op balkonserenade: “Een lichtpuntje in donkere tijden”

HoogledeDe bewoners van de serviceflats in Hooglede, Gits en De Geite genoten woensdagnamiddag van coronaproof livemuziek. Cabaretier-muzikant Bert Ostyn van Tralalie uit Lendelede kwam op vier locaties in de gemeente optreden.

 1. Daniël (77) doet collectie van 4.000 bierflesjes, 5.000 glazen en 10.000 bierkaartjes van de hand: “In de container? Dat krijg ik niet over mijn hart”
  PREMIUM
  Hooglede

  Daniël (77) doet collectie van 4.000 bierfles­jes, 5.000 glazen en 10.000 bierkaart­jes van de hand: “In de container? Dat krijg ik niet over mijn hart”

  Interesse in een fles Carlsberg die speciaal gebrouwen werd voor de kroning van de Deense koning? Of wat dacht u van een Lichtervelds Piro-biertje van zestig jaar oud? Het zijn slechts enkele van de duizenden unieke bierflesjes die je bij Hoogledenaar Daniël Hoornaert kunt vinden. De gepensioneerde bouwvakker doet z’n volledige collectie van de hand. “Tuurlijk doet dit pijn. Veel pijn zelfs. Maar ik wil dat anderen ervan kunnen genieten als ik er niet meer ben.”
 1. Puppy heeft verrassing voor baasje die thuiskomt na lange nachtshift
  Play

  Puppy heeft verrassing voor baasje die thuiskomt na lange nachtshift

 2. Verzamelaars bieden 8.000 euro voor kwarts die op Cookie Monster lijkt
  Play

  Verzame­laars bieden 8.000 euro voor kwarts die op Cookie Monster lijkt