Lynsey Rosiers en Michiel Provoost zijn dankzij de succesvolle crowdfunding zo goed als zeker dat hun dochtertje Emilia straks een cochleair implantaat krijgt.
Volledig scherm
PREMIUM
Lynsey Rosiers en Michiel Provoost zijn dankzij de succesvolle crowdfunding zo goed als zeker dat hun dochtertje Emilia straks een cochleair implantaat krijgt. © Maxime Petit

Al ruim 17.000 euro ingezameld voor gehoorimplantaat voor Emilia (4,5 maand): “Na een zware periode kunnen we eindelijk weer lachen”

HoogledeDe crowdfunding die de 4,5 maanden oude Emilia Provoost uit Hooglede aan een gehoorimplantaat moet helpen, heeft in een goeie week tijd al ruim 17.000 euro opgeleverd. Mama en papa Lynsey Rosiers en Michiel Provoost (beiden 24) zijn ervan overtuigd dat de kaap van de 20.000 euro eerstdaags probleemloos overschreden zal worden. Hierdoor kan Emilia in augustus of september het broodnodige implantaat krijgen. “Wij zijn in de wolken met de massale respons. Er is hierdoor een enorme last van onze schouders gevallen”, zegt mama Lynsey.

  1. Tate en Philip konden geen kinderen krijgen. Toen adopteerden ze een embryo
    Play

    Tate en Philip konden geen kinderen krijgen. Toen adopteer­den ze een embryo

  2. Protest tegen 'satanische inzending' voor Songfestival
    Play

    Protest tegen 'satanische inzending' voor Songfesti­val