Volledig scherm
© Gregory Van Gansen / Photo News

#zorgvoorlicht: Ontdek hier de mooiste lichtstraten in jouw gemeente!

Vlaanderen zorgde massaal voor licht in donkere dagen tijdens de eerste editie van #zorgvoorlicht: bedankt daarvoor! In de herfstvakantie was de verbondenheid zo goed te voelen en daarom willen we het licht, de liefde en de warmte blijven verspreiden. In de kerstvakantie gaan we met HLN.be en VTM NIEUWS op zoek naar De Mooiste Lichtstraat van Vlaanderen. Ontdek hier alle genomineerde lichtstraten!

5 reacties

 • Sandra Verweij

  2 maanden geleden
  Wij hebben in Maasmechelen (Eisden)alles vol licht het noemt winterlicht er is ook een wandeling langs alle huizen heel mooi
 • Guy Janssens

  2 maanden geleden
  Als iedereen de regels had gevolgd moesten we niet zoals een onnozelaar in onze handen staan klappen en moesten we nu geen energieopslorpende lichtjes buiten hangen. Bij mij hangt er niks. Ik zit al 10 maand aan mijn kot gekluisterd. Dank u wel aan al degenen die er hun voeten aan vegen.
 • mutley dastardly

  2 maanden geleden
  Ik weiger om mee te doen met die hype. Ik boycot dit - dus ook bij mij NIKS! Tot elkeen de opgelegde voorwaarden naleeft tot de punt en de comma. Dat lichtgedoe is alleen maar goed om meer samenscholingen en dus meer doden en corona-ellende te krijgen. Weg daarmee! Waar ik wel op hoop is een inzet van het leger ter bestrijding van illegale bijeenkomsten. Geef hen tijdelijk die bevoegdheid - onze jongens gaan dat perfect doen. Illegaal feestje - met een welgemikt schot met een houwitser...
 • marie-jose Marie-José Anthonis

  2 maanden geleden
  Dit is het eerste jaar geen kerstversiering bij mij
 • Jos Dupont

  2 maanden geleden
  Ok , maar ik vind dat er niets te vieren dit voorbije jaar en waarschijnlijk volgend ook niet ! Dus bij mij dit jaar geen kerstverlichting buiten .
 1. Vrienden voor de camera, roddelen achter de schermen: dit zeggen The Voice-coaches over elkaar
  Play
  The Voice van Vlaanderen

  Vrienden voor de camera, roddelen achter de schermen: dit zeggen The Voi­ce-coa­ches over elkaar

 2. Het is dé hype van het moment maar wat doe je eigenlijk op de app Clubhouse? En hoe krijg je toegang?
  Play
  Uitgelegd

  Het is dé hype van het moment maar wat doe je eigenlijk op de app Clubhouse? En hoe krijg je toegang?