Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Wij blijven uw vragen over corona beantwoorden. Heeft u nog een vraag? Stel ze dan hier

Onze experten hebben de voorbije dagen al tientallen vragen beantwoord over het coronavirus. Uiteraard de belangrijkste: van het risico op besmetting tot bescherming. Maar ook veel heel specifieke vragen: lopen zwangere vrouwen meer risico? Of kan het virus nog gevaarlijker worden? Maar misschien zijn er nog vragen waar u een antwoord op zoekt die nog niet aan bod kwamen.

33 reacties

 • Danny Verleye

  4 maanden geleden
  Bandanas mogen binnenkort niet meer met wat met de brildragers? Dit was ideaal en mocht al maanden. Probeer maar eens met een auto te rijden met aangedampte ruiten, hetzelfde voor mij als ik met een slijpmachine moet werken met aangedampte glazen. De regering bakt er gewoon niets van.
 • Christiane Keymolen

  7 maanden geleden
  Beste, ik heb een partner. Ik heb 3 kinderen : 1 alleenstaande die ons knuffelcontact is en 2 die een gezin met kleine kindjes hebben. Kan ik met hen allemaal buiten in de tuin zijn? Ze moeten niet door het huis om in de tuin te komen. Dank u
 • Yiannis Lambeets

  8 maanden geleden
  Mag ik naar mijn papa gaan als mijn papa bij mijn oma woont ?
 • Tom Mortelmans

  8 maanden geleden
  Wat gebeurt er met de studenten die in de Horeca werken om hun kot te betalen omdat de ouders financieel niet sterk zijn ?En die toch ook de kans moeten krijgen om te studeren. WAT krijgen zij !!
 • patrick batens

  8 maanden geleden
  Kinderen horen die bij de vier personen die je mag zien of als je thuis met twee volwassen zijt plus twee kinderen mag er dan nog 4 volwassen bij met kinderen
 1. Gezin met jonge kindjes vast in ‘coronahotel’ op Tenerife: “Maandagavond gearriveerd, dinsdagochtend in quarantaine”
  PREMIUM

  Gezin met jonge kindjes vast in ‘coronaho­tel’ op Tenerife: “Maandag­avond gearri­veerd, dinsdagoch­tend in quarantai­ne”

  Voor de familie De Cauwer uit Buizingen draait een leuke vakantie in Tenerife uit op een nachtmerrie. Samen met meer dan honderd andere Belgen zitten ze in quarantaine in het ‘coronahotel’ en wachten ze al twee dagen op informatie. “Aan de receptie kan niemand wat zinnigs vertellen”, zegt vader Tim (39). “Het hotelmanagement weet zelf niet wat er moet gebeuren. Het gebrek aan informatie wordt stilaan een frustratie.”