Tocht van 1.400 km met 's werelds kleinste auto voor kinderen in nood

Vintageliefhebber Alex Orchin maakt een tocht van 1.400 km in Engeland met de kleinste auto ter wereld. Hij stopt in verschillende steden om aandacht te vragen voor zijn campagne. Alex zamelt namelijk geld in voor kinderen in nood en heeft al een behoorlijk bedrag binnengehaald.

 1. Antwerpse politiechef: “We verzuipen in het drugsgeweld. In 2022 was er om de vier dagen een aanslag”
  Antwerpen

  Antwerpse politie­chef: “We verzuipen in het drugsge­weld. In 2022 was er om de vier dagen een aanslag”

  De Antwerpse federale gerechtelijke politie (FGP) heeft in 2022 maar liefst 94 dossiers geopend naar aanleiding van drugsgerelateerd geweld zoals aanslagen op woningen. Dat staat te lezen in het jaarverslag van het korps. “Omwille van de risico’s voor de bevolking zijn deze onderzoeken dé prioriteit voor alle betrokken partners en zo ook voor onze FGP”, klinkt het.
 2. ONS RAPPORT. “Een onzichtbare versie van de speler die hij kan zijn”: grijze topper resulteert ook in matige scores voor Antwerp en Club Brugge
  PREMIUM

  ONS RAPPORT. “Een onzichtba­re versie van de speler die hij kan zijn”: grijze topper resulteert ook in matige scores voor Antwerp en Club Brugge

  Een grijze en doelpuntloze topper op de Bosuil tussen Antwerp en Club Brugge. Dat geen van beide ploegen kon charmeren, is ook te merken aan ons rapport. Middelmaat overheerst, al liepen er bij de thuisploeg toch enkele lichtpuntjes rond. “Hij draaide amper vijf dagen na zijn komst schijnbaar moeiteloos mee.” Ontdek alle scores hieronder.