Reclamespot van Citroën zorgt voor opschudding: “Het normaliseert seksuele intimidatie”

Een reclamespot van Citroën-Egypt zorgt voor heel wat opschudding. Popster Amr Diab fotografeert een vrouw zonder haar toestemming. Volgens de Verenigde Naties is nochtans 99 procent van de Egyptische vrouwen al eens slachtoffer geweest van seksuele intimidatie.

9 reacties

 • Severine Degreef

  1 jaar geleden
  Wat een voze, belegen spot. Meer kan ik er niet over zeggen.
 • dretie munkies

  1 jaar geleden
  Hoeveel andere merken kan je voor gelijkaardige spots over de zelfde kam scheren ?
 • Ronny Severeyns

  1 jaar geleden
  Jawadde, is dit echt waar we ons mee willen bezig houden? Als dit een echt probleem is zouden honger, oorlog en alle geweld tegen ander leven al lang moeten zijn uitgeroeid.
 • Carl Peeters

  1 jaar geleden
  Tegenwoordig is alles sexuele intimidatie.
 • Gilbert Hermans

  1 jaar geleden
  Men kan achter alles iets zoeken. Het wordt steeds maar meer en meer uitvergroot.
 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 2. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.