Overleeft Zjef teelbalkanker en hoe ontsnapt Quinten aan doodstraf? Zijn opnieuw vaste ‘Familie’-personages bedreigd met exit?

Goed nieuws voor de fans van Jenny en Patrick. Hun personages keren (eenmalig) terug in ‘Familie’. Dat raakte bekend in de marge van het grote feest naar aanleiding van de dertigste verjaardag van de VTM-soap. Maar de verhaallijnen zijn momenteel zo dramatisch dat de vaste cast opnieuw vreest voor ontslagen. Sterft Zjef aan teelbalkanker en wordt Quinten in Signapore veroordeeld tot de doodstraf? Showbits spreekt met acteurs Jan Van den Bosch en Maxime De Winne over hun lot in ‘Familie’. “Trouwe kijkers moeten altijd schrik hebben dat een personage zomaar uit de soap kan geschreven worden”, vertellen ze aan Jarne in een nieuwe Showbits.

11 reacties

 • chantal Eggermont

  6 maanden geleden
  Alle personages die Familie verlaten zijn stukken beter dan de nieuwe, geen enkel interesse in de nieuwe personages.
 • Marco Di Scarpa

  6 maanden geleden
  Het personage Zjef mag wat mij betreft verdwijnen. Heb er totaal geen affiniteit mee. Laat zatte Rita maar terugkomen in de plaats. Dan kunnen we nog eens lachen.
 • Albert Leenders

  6 maanden geleden
  Deze scenaristen ze ontnemen de acteurs hun inkomen door ze te pas en onpas te ontslaan en dat onder. Het motto van sensatie maar ze verzwakken de kijkkunst van de trouwen kijkers en promoten vooral bedrog en waanzin,inspiratie ontbreekt deze schrijvers,alleen de kijkers zijn daar de dupe van,jammer dat een goede serie moet sterven door onkunde.
 • Agnes Volginsky

  6 maanden geleden
  Gaat er nog iemand overblijven op den duur ? Zjef en Quinten zijn toch prima personages. Nieuwe acteurs is niet altijd een meerwaarde in een soap
 • Eric Couwels

  6 maanden geleden
  Laat Zjef maar blijven...zijn personage is gewoon leuk. Hij speelt zijn rol super goed ook al is het "maar" soap waar iedereen dagelijks voor, voor het TV toestel zit. Dat er mensen zijn die hem niet graag bezig zien, komt omdat hij zijn rol zo iovertuigend speelt. Ik had kreeg het op mijn zenuwen van zatte Rita...