Overleeft Zjef teelbalkanker en hoe ontsnapt Quinten aan doodstraf? Zijn opnieuw vaste ‘Familie’-personages bedreigd met exit?

Goed nieuws voor de fans van Jenny en Patrick. Hun personages keren (eenmalig) terug in ‘Familie’. Dat raakte bekend in de marge van het grote feest naar aanleiding van de dertigste verjaardag van de VTM-soap. Maar de verhaallijnen zijn momenteel zo dramatisch dat de vaste cast opnieuw vreest voor ontslagen. Sterft Zjef aan teelbalkanker en wordt Quinten in Signapore veroordeeld tot de doodstraf? Showbits spreekt met acteurs Jan Van den Bosch en Maxime De Winne over hun lot in ‘Familie’. “Trouwe kijkers moeten altijd schrik hebben dat een personage zomaar uit de soap kan geschreven worden”, vertellen ze aan Jarne in een nieuwe Showbits.

11 reacties

 • chantal Eggermont

  2 maanden geleden
  Alle personages die Familie verlaten zijn stukken beter dan de nieuwe, geen enkel interesse in de nieuwe personages.
 • Marco Di Scarpa

  2 maanden geleden
  Het personage Zjef mag wat mij betreft verdwijnen. Heb er totaal geen affiniteit mee. Laat zatte Rita maar terugkomen in de plaats. Dan kunnen we nog eens lachen.
 • Albert Leenders

  2 maanden geleden
  Deze scenaristen ze ontnemen de acteurs hun inkomen door ze te pas en onpas te ontslaan en dat onder. Het motto van sensatie maar ze verzwakken de kijkkunst van de trouwen kijkers en promoten vooral bedrog en waanzin,inspiratie ontbreekt deze schrijvers,alleen de kijkers zijn daar de dupe van,jammer dat een goede serie moet sterven door onkunde.
 • Agnes Volginsky

  2 maanden geleden
  Gaat er nog iemand overblijven op den duur ? Zjef en Quinten zijn toch prima personages. Nieuwe acteurs is niet altijd een meerwaarde in een soap
 • Eric Couwels

  2 maanden geleden
  Laat Zjef maar blijven...zijn personage is gewoon leuk. Hij speelt zijn rol super goed ook al is het "maar" soap waar iedereen dagelijks voor, voor het TV toestel zit. Dat er mensen zijn die hem niet graag bezig zien, komt omdat hij zijn rol zo iovertuigend speelt. Ik had kreeg het op mijn zenuwen van zatte Rita...
 1. Man op trolleybuskabels in Nederland weerstaat waterspuit, taser en rubberkogels: pas na 3 uur is hij overmeesterd

  Man op trolleybus­ka­bels in Nederland weerstaat waterspuit, taser en rubberko­gels: pas na 3 uur is hij overmees­terd

  De Nederlandse hulpdiensten zijn vanavond urenlang in de weer geweest op het Stationsplein in Arnhem. Daar was een man in een mast geklommen waar elektriciteitskabels van trolleybussen aan hangen. De man balanceerde wat later op de kabels zelf, die hoog boven het plein hangen. Hij bleef halsstarrig heen en weer op de leidingen lopen en was niet van plan naar beneden te komen. De situatie duurde uiteindelijk meer dan 3 uur. Waarom de man zijn actie begon, is onduidelijk.
 1. Rusland kan Iraanse drones niet meer inzetten omdat die “niet tegen vrieskou kunnen”, beweert Oekraïne

  Rusland kan Iraanse drones niet meer inzetten omdat die “niet tegen vrieskou kunnen”, beweert Oekraïne

  Rusland zou sinds midden november geen drones van Iraanse makelij meer hebben ingezet in de oorlog met Oekraïne. De reden daarvoor is dat de drones niet bestemd zouden zijn tegen de vrieskou in het Russische buurland. Dat heeft een woordvoerder van de Oekraïense Krijgsmacht gezegd tijdens een televisie-uitzending. “De drones zijn gemaakt van plastic en ander materiaal dat erg gevoelig is voor zulke weersomstandigheden”, aldus Yevheniy Sylkin.
 2. Prins Harry vertelt over “de pijn en het leed” van vrouwen in het koningshuis: “Ze spelen een vuil spel”
  Play
  Royalty

  Prins Harry vertelt over “de pijn en het leed” van vrouwen in het konings­huis: “Ze spelen een vuil spel”

  Opnieuw heeft Netflix een trailer gelost van de documentaire over prins Harry (38) en Meghan Markle (41), die op 8 december online komt. In de video, die je hierboven kan bekijken, is te zien hoe de heisa omtrent Meghan Markle gelinkt wordt aan wat er prinses Diana is overkomen. De prins heeft het over “het leed van de vrouwen die in dit instituut, dit mediacircus, trouwen”. Hij insinueert ook dat sommige verhalen door het koningshuis zelf verzonnen worden.