ANP
Volledig scherm
© ANP

Oranjewaar massaal in afslag na teleurstellend EK

De dag nadat Nederland, na verlies van Tsjechië, vroegtijdig het EK voetbal moest verlaten zijn online heel wat aanbiedingen te vinden voor oranjewaar. Onder andere marktplaats staat vol koopjes: een ‘one size fits all’-set met broek, een T-shirt, een bandana en juichcapes allemaal te verkrijgen voor slechts enkele euro’s. 

7 reacties

 • Mike Zwarts

  3 maanden geleden
  Terug met beide voetjes op de grond.
 • Maurice Keukelaers

  3 maanden geleden
  Ze kunnen misschien hun postzegels nog bovenhalen die ze op voorhand gemaakt hadden voor de overwinning van het WK 1974, dat echter door Duitsland gewonnen werd.
 • Johan Verstraeten

  3 maanden geleden
  Je moet je niet afvragen welke winstmarges hierop gehanteerd worden ...
 • ringo van der pulst

  3 maanden geleden
  Is ook zo met kerstgerief.En dat kan je elk jaar gebruiken en niet om de vijftien jaar.
 • ALAIN CATRY

  3 maanden geleden
  Gisteren won Mathieu en Max ! Dat is wat anders !
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. De roadtrip die vermoedelijk tot de dood van Gabby (22) leidde: tijdslijn van de gebeurtenissen

  De roadtrip die vermoede­lijk tot de dood van Gabby (22) leidde: tijdslijn van de gebeurte­nis­sen

  De 22-jarige Gabrielle ‘Gabby’ Petito vertrekt begin juli met haar verloofde van 23, Brian Laundrie, op roadtrip naar het westen van de VS. Begin september komt Laundrie alleen terug thuis in Florida, zonder Gabby. Ze wordt tien dagen later als vermist opgegeven. Zondag 19 september worden de menselijke resten gevonden van iemand die volgens de FBI beantwoordt aan de beschrijving van Gabby Petito. Haar verloofde is intussen zelf verdwenen. De politie spoort hem op en sluit niet uit dat hij zichzelf iets zou hebben aangedaan. Dit is de tijdslijn van de zaak met tragische afloop.
 1. Bijzonder straffe statistiek: Wout van Aert staat op internationale kampioenschappen in 87,5 (!) procent van de gevallen op het podium
  WK wielrennen
  5

  Bijzonder straffe statistiek: Wout van Aert staat op internatio­na­le kampioen­schap­pen in 87,5 (!) procent van de gevallen op het podium

  Wist u dat een doorsnee renner in een doorsnee peloton statistisch gezien 1,6 procent kans heeft om op het podium te eindigen? Wout van Aert zit na 33 kampioenschappen in het veld en op de weg aan een podiumpercentage van - hou u vast - 72,7. Tellen we de BK’s er niet bij dan stijgt dat cijfer zelfs naar 87,5 procent. Een blik op de waanzinnige kampioenschapscijfers van de beste Belgische renner van het moment.
 2. Van bruto naar netto: dit sta je af (en zo houd je wat meer loon over)
  Jobat

  Van bruto naar netto: dit sta je af (en zo houd je wat meer loon over)

  Wanneer je je loonbrief onder de loep neemt, merk je daar in eerste instantie waarschijnlijk een aardig bedrag op. Wat daar onderaan als nettoloon nog van rest -en dus uiteindelijk op je rekening belandt- is helaas een stuk minder. Dit kan wel eens tot teleurstelling leiden. Werkgevers zullen bij loononderhandelingen immers steeds brutobedragen hanteren. Jobat.be onderzocht wat er precies met je loon gebeurt bij de omzetting van bruto naar netto, en waar dat geld naartoe vloeit.