Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

OPROEP. Veranderde uw leven in 2021 drastisch?

De redactie is op zoek naar uw bijzondere verhaal van 2021. Veranderde uw leven het afgelopen jaar drastisch? Nam uw leven een (gewilde of ongewilde) bocht en wil u dat verhaal rond Kerstmis delen met onze lezers in een warme reportagereeks? Stuur een mailtje naar katrien.de.meyer@dpgmedia.be en vergeet zeker uw telefoonnummer niet te vermelden.

 1. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.
 2. Vier dagen na zege van de hoop incasseert Beerschot een nieuwe dreun bij Seraing
  Jupiler Pro League
  2

  Vier dagen na zege van de hoop incasseert Beerschot een nieuwe dreun bij Seraing

  Beerschot heeft zich in de degradatiestrijd op bezoek bij Seraing stevig in de voet geschoten. In wat nu al de match van de laatste kans genoemd werd, gingen de Ratten met 2-1 ten onder. Een dure penalty en een frommelgoal geven Seraing een bonus van 10 punten op de nummer laatst. De zege tegen OHL lijkt zo helemaal tenietgedaan. Holzhauser zorgde aan het eind nog voor een lelijke voetnoot.