.
Volledig scherm
. © Getty Images

OPROEP. Schenken uw kinderen u ook meer geluk nu ze het huis uit zijn?

28 reacties

 • Ronny Cuypers

  2 jaar geleden
  Met of zonder kinderen. Geluk moet je zelf maken. Nu de kinderen zelfstandig zijn maakt het mij blij dat ik ze af en toe een financieel duwtje kan geven. Liever nu dan wanneer vadertje staat zijn deel eist.
 • Arie Oskam

  2 jaar geleden
  Toen ze nog thuis woonden, konden wij hun misstappen of foutieve beslissingen nog beïnvloeden en bijsturen. Nu ze zich zelfstandig gesetteld hebben, zijn ze volledig zelf verantwoordelijk. Alleen verwachten ze nu nog steeds dat wij de gevolgen van hun fouten mee helpen oplossen ! Kleine kinderen, kleine zorgen, grote kinderen, grote zorgen, gaat nog steeds op ! lAls het hun goed gaat, ben ik gelukkiger, maar als het ze niet goed gaat, ben ik nog ongelukkiger dan toen ze nog thuis woonden !
 • ineke van corenland

  2 jaar geleden
  De meeste kinderen zijn baas over hun ouders en hebben het altijd bij het rechte eind. Dus ouders : "Hou jullie mond" en bemoei jullie niet met de zaken van je kinderen, tenzij ze je nodig hebben voor financiele steun, kinderopvang, ... De kleinkinderen zijn OK , zolang ze klein (jong) zijn. Daarna nemen ze de (slechte) gewoontes over van hun ouders. ( Danny )
 • Guy Parmentier

  2 jaar geleden
  Het leven is een mooi lang verhaal van komen en gaan... oh zo blij bij de geboorte , alleen de tijd gaat ooo zo snel... ze worden tieners ... en uiteindelijk ook volwassenen .... heel gelukkig toen HIJ bij ons was .... Zelfs met de nodige up en downs ... heel gelukkig nu HIJ zelf papa is geworden ....alles heeft zijn tijd ! alleen beseffen de mensen dit blijkbaar niet meer !
 • Vlasta Vermeersch

  2 jaar geleden
  Kinderen heb je voor het leven of ze nu nog thuis wonen of op eigen benen staan ...
 1. Vrienden voor de camera, roddelen achter de schermen: dit zeggen The Voice-coaches over elkaar
  Play
  The Voice van Vlaanderen

  Vrienden voor de camera, roddelen achter de schermen: dit zeggen The Voi­ce-coa­ches over elkaar

 2. Het is dé hype van het moment maar wat doe je eigenlijk op de app Clubhouse? En hoe krijg je toegang?
  Play
  Uitgelegd

  Het is dé hype van het moment maar wat doe je eigenlijk op de app Clubhouse? En hoe krijg je toegang?