Wannes Nimmegeers
Volledig scherm
© Wannes Nimmegeers

OPROEP. Ben jij in het ziekenhuis beland met corona ondanks jouw vaccin? Of ken je iemand?

Met 79 opnames per dag stijgen de besmettingscijfers voor corona opnieuw in ons land. Onder die opnames liggen ook mensen in het ziekenhuis die zich afgelopen jaar wel degelijk lieten vaccineren. Het Laatste Nieuws is momenteel op zoek naar een gezicht van de helaas stijgende cijfers van de laatste tijd.

  1. RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursector de mensheid. En nee, het werd niet geregisseerd door Stany Crets”
    TV

    RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursec­tor de mensheid. En nee, het werd niet geregis­seerd door Stany Crets”

    Een gemuteerde griep die 99% van de bevolking uitroeit. We gokken dat u nog liever uw gebruikt mondmasker opeet, dan dat u zo een reeks moet uitzitten. Toch is ‘Station Eleven’ geen doorsnee apocalyptische nachtmerrie, waar budget noch doembeelden worden gespaard om u van uw laatste restje hoop te stropen. Of dat ook genoeg is om uw negatieve ervaringen aan de kant te schuiven en u aan deze HBO Max-reeks op Streamz over te geven? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.