Ook honden kunnen last hebben van hooikoorts: “Ze krabben soms tot bloedens toe”

Niet alleen voor mensen is hooikoorts een vervelende aandoening, maar ook honden en katten kunnen er last van hebben. De dieren krabben daardoor vooral veel, soms tot bloedens toe. De oplossing is een bezoekje aan de dierenarts om een bloedonderzoek te laten doen en nadien een maandelijks spuitje te krijgen om de reactie af te zwakken.

 1. BINNENKIJKEN. In dit huis brengen de presentatoren van Qmusic hun zomer door: “Het is precies of we allemaal samen op kot zitten”
  Showbizz

  BINNENKIJ­KEN. In dit huis brengen de presentato­ren van Qmusic hun zomer door: “Het is precies of we allemaal samen op kot zitten”

  Hoog bezoek in Oostende. Deze zomer strijken de presentatoren van Qmusic opnieuw neer aan het Q-Beach House, waar ze twee maanden lang radio maken. En niet alleen het radiostation bevindt zich in de zonnige kuststad, ook het huis waar de Qmusic-dj’s hun dagen doorbrengen ligt er. Daar kunnen alle presentatoren samen koken, slapen, werken, plezier maken, en ja, drankspelletjes spelen. “In de studio in Vilvoorde wordt er bijna altijd over het werk gepraat. Hier leren we elkaar eens op een andere manier kennen.”
 2. RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzatte en hysterische wezens?”
  TV

  RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzat­te en hysteri­sche wezens?”

  Een droogeerlijke komedie over het leven van drie vriendinnen boven de dertig met Frances Lefebure als de losgeslagen kapitein van dit ambitieuze relaas vol schuine opmerkingen en bekende koppen. ‘F*** you very, very much’, is hier niet om onopgemerkt aan u voorbij te gaan. Maar of u deze kolderieke reeks op Streamz ook moet streamen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.