Illustratiebeeld.
Volledig scherm
PREMIUM
Illustratiebeeld. © Photo News

ONZE OPINIE. De oppositiecup.

“Terwijl Vlaams Belang de ene na de andere actie lanceert, rouwt N-VA nog om haar teloorgegane deal met de PS”, schrijft politiek journaliste Astrid Roelandt. “In het parlement zullen de twee vandaag over elkaar struikelen om de regering-Wilmès met technisch doordachte, maar tevergeefse trucjes tot een vertrouwensstemming te dwingen. Terecht, dat wel. Maar het is niet zo dat N-VA de strijd om het leiderschap van de oppositie zal winnen.”

 1. Kompany ging heftig te keer bij penalty: “Nadien geëxcuseerd, maar in Engeland krijgen spelers voor zo’n duel applaus”
  Play
  Belgisch voetbal

  Kompany ging heftig te keer bij penalty: “Nadien geëxcu­seerd, maar in Engeland krijgen spelers voor zo’n duel applaus”

  De opluchting bij Vincent Kompany zal groot zijn geweest. Dit keer gaf Anderlecht de voorsprong niet uit handen. “We kwamen naar hier om de drie punten te pakken, maar ook om goed voetbal te brengen. Over onze prestatie kan ik tevreden zijn”, vertelde de coach na de 1-3-zege tegen KV Kortrijk aan Eleven Sports. We verdedigden met veel solidariteit. Na rust vond ik het ons iets moeilijker hebben, maar nadien vonden we toch weer de controle en creëerden we nog enkele kansen. Dat we zelf toch ook weer iets te veel mogelijkheden weggaven? Akkoord, maar we zijn nu eenmaal beter als we zélf de bal hebben en zelf in de aanval trekken.”
 2. Kim (36) vreest dat ze altijd single zal blijven. Relatietherapeut Wim: “Verliefdheid is een bonus, geen must”
  PREMIUM

  Kim (36) vreest dat ze altijd single zal blijven. Relatiethe­ra­peut Wim: “Verliefd­heid is een bonus, geen must”

  Elke week tekent Anke Michiels kleine en grote liefdesproblemen van lezers op. Seksuoloog en relatietherapeut Wim Slabbinck weet raad. Vandaag: Kim is 36 en verlangt vurig naar een relatie. Huisje, tuintje, kindje zelfs – op een dag. Er is maar één probleem: ze wordt niet verliefd. Dat is ze zelfs nog nooit geweest. “Ik zou niet weten hoe het voelt”, zucht ze. “Mogelijk ben ik de juiste nog niet tegengekomen? Maar ik begin toch stilletjes aan te panikeren.”