ANP
Volledig scherm
© ANP

Meer dan 80 hennepplanten ontdekt op tuinshow in Duitsland

In Duitsland heeft een man meer dan 80 hennepplanten aangetroffen in bloemperken die waren aangelegd voor een tuinshow in Erfurt, ten westen van Leipzig. Dat meldt de lokale politie. De plant staat bekend als cannabissoort. 

12 reacties

 • Kris Roelandts

  3 weken geleden
  Als dit fabeltje waar is is het toch weeral verzuring en verbittering
 • wim CLAES

  1 maand geleden
  Hennep of Kemp kan je 20 kg van roken, en je voelt nog niks.als er mannelijke en vrouwelijke planten tussen elkaar staan lukt het ook niet.hewoon in open lucht lukt het niet echt.het is gewoon een mooie plant.verder niks. En als ge zoiets nodig hebt zonder medische reden, zoek u een hobby, sport bvb, lopen of fietsen.
 • David Bogaert

  1 maand geleden
  Wat is het probleem er zijn toch genoeg velden zelfs in België waar hennep groeit (bv in kalmthout)
 • Johannes Janssen

  1 maand geleden
  Moesten het planten zijn met hoge THC of cbd gehalte dan is het wiet anders hennep. Hennep en wiet planten zijn niet hetzelfde. Ze zijn van dezelfde familie, de cannabis familie.
 • Frederik Boogaerts

  1 maand geleden
  Dit zal hoogst warschijnlijk Hennep zijn en dat word gebruikt in textiel
 1. De drie broers van judoka Matthias Casse: “Plots zijn we ‘broer van’. Niet erg, hij is ook écht onze broer, hé”
  PREMIUM

  De drie broers van judoka Matthias Casse: “Plots zijn we ‘broer van’. Niet erg, hij is ook écht onze broer, hé”

  Mama Els en papa Serge hadden hoegenaamd niks met sport. Het tij kan keren. Het nageslacht dat ze hebben voortgebracht bestaat uit vier bonkige topsporters. Twee judoka’s, twee acrobatische gymnasten. Vincent (26), Matthias (24), Jeroen (23) en Robin (22). Zoon twee pakte gisteren brons op de Olympische Spelen in Tokio. Het geslacht Casse. “Een broer op de Spelen geeft ons een extra laag zelfvertrouwen. Elke prestatie is plots bereikbaar.”
 2. Beleef jouw beste zomer ooit met onze HLN Summer Challenges: Schrijf je hier in op de nieuwsbrief

  Beleef jouw beste zomer ooit met onze HLN Summer Challenges: Schrijf je hier in op de nieuws­brief

  Met de HLN Summer Challenges willen we de zomer op de meest positieve manier aangaan. Vijf experten dagen je uit om er de boeiendste zomer ooit van te maken: van barbecueën met de bekendste slager van Vlaanderen, Hendrik Dierendonck, tot de mooiste fietsroutes getipt door Tom Boonen. Je kiest zelf aan hoeveel en aan welke challenges je deelneemt. Eén ding is zeker: saai wordt het deze zomer niet. Schrijf je hieronder in als je de nieuwsbrieven wilt ontvangen. Daaronder vind je meer informatie terug per challenge.