An Willemyns voor één van de panden die ze in de aanbieding heeft: villa in Konijnendreef, €4,79 miljoen.
Volledig scherm
PREMIUM
An Willemyns voor één van de panden die ze in de aanbieding heeft: villa in Konijnendreef, €4,79 miljoen. © Florian Van Eenoo Photo News

Luxevastgoed boomt in Knokke, wij doken in de immowereld aan de kust: “Zet uw auto maar in de lift, mevrouw”

Er bougeert iets in Knokke. Nog nooit werd in de badstad zoveel luxevastgoed verkocht als afgelopen zomer. Eén miljoen is courant, vier miljoen is geen zeldzaamheid: 25 verkopen gingen óver die prijs. Wat krijg je voor dat bedrag? Wie koopt het? Wij doken in de immowereld aan 't zeetje. "Als een koppel komt kijken, is het altijd mevrouw die beslist." Een verhaal over geld en emoties. "Ook een blinkend huisje heeft zijn kruisje."

 1. Scheiden op leeftijd, zoals de bomma en Albert in ‘Familie’, gebeurt vaker: “Oude koppels ervaren andere breekpunten dan jonge”
  PREMIUM

  Scheiden op leeftijd, zoals de bomma en Albert in ‘Familie’, gebeurt vaker: “Oude koppels ervaren andere breekpun­ten dan jonge”

  Plottwist in ‘Familie’: Albert wil scheiden van de bomma. Allebei negentigers, al bijna dertig jaar getrouwd, en toch nemen ze (wellicht) zo’n drastische stap. Het is de meest onverwachtse liefdesbreuk in de soap tot nu toe, maar helemaal uit de lucht gegrepen is hij niet. Statistieken bewijzen dat zestigplussers steeds vaker scheiden. Maar toch is het nog altijd een bijzonderheid. Waarom? En zijn er andere oplossingen als je niet langer gelukkig bent in een huwelijk van vele decennia? “Een ‘mentale scheiding’ kan de relatie redden”, zegt relatietherapeut Alfons Vansteenwegen.
 2. Coronacrisis dwong ons tot digitaal bankieren. Was uw bank er klaar voor?
  Sparen

  Coronacri­sis dwong ons tot digitaal bankieren. Was uw bank er klaar voor?

  Het voorbije jaar heeft de manier waarop we bankzaken uitvoeren serieus veranderd. We bankieren massaal digitaal, sparen meer dan ooit en ook jongeren wagen zich nu vaker aan beleggingsfondsen. Ook de banken zelf moesten zich pijlsnel aan de nieuwe realiteit aanpassen. Hoe bracht uw huisbank het er vanaf? Heeft ze u in positieve zin verbaasd of was u eerder ontgoocheld? Laat het ons weten via deze korte online enquête.
 1. Johnny Depp goochelt met miljoenen: zijn ster is tanende en de kosten stapelen zich op
  PREMIUM
  Celebrities

  Johnny Depp goochelt met miljoenen: zijn ster is tanende en de kosten stapelen zich op

  Zijn ster in de filmwereld is tanende, zijn spaarboekje kleurt alsmaar roder. Zeker nu Johnny Depp (57) bijna 1 miljoen euro gerechtskosten moet ophoesten aan 'The Sun', bovenop de 5,6 miljoen euro aan juridische stappen tegen zijn ex Amber Heard. Een bedrag dat hij kán betalen dankzij de 8,5 miljoen euro van de derde 'Fantastic Beasts'-film, terwijl hij niet eens mag meespelen. Maar om zijn spaarboekje te redden, moet hij wel zijn 1,7 miljoen aan maandelijkse uitgaven inkrimpen. Een overzicht hoe Depp goochelt met miljoenen.
 1. Presentator krijgt het moeilijk bij vernemen dood Maradona
  Play

  Presenta­tor krijgt het moeilijk bij vernemen dood Maradona

 2. Tientonner van Amazon probeert bestelwagen van de weg te rammen
  Play

  Tientonner van Amazon probeert bestelwa­gen van de weg te rammen